Američki demokrati prepuštaju državni suverenitet WHO-u

Senator iz Wisconsin-a, Ron Johnson, podnio je amandman kojim bi se zahtijevala ratifikacija u Senatu za svaki novi sporazum o pandemiji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO).

Senator je istaknuo da bi, ukoliko se prihvati novi ugovor o pandemiji, WHO dobio široke nove ovlasti u upravljanju u budućim pandemijama. WHO se postavlja kao središte globalnog sustava za upravljanje, zahtijeva ogromna financijska sredstva te preuzima vodeću ulogu u borbi protiv dezinformacija. Kako su Twitter datoteke pokazale, to zapravo dovodi do cenzure i do ograničavanja slobode govora.

Senator Johnson smatra da bi sve to narušilo suverenitet SAD-a, no, s njim se očito ne slažu demokratski političari koji su odbacili njegov amandman.

Inače, Ron Johnson je jedan od rijetkih političara koji je na ispravnoj strani povijesti. Organizirao je nekoliko okruglih stolova na kojima su bili ljudi ozlijeđeni od cjepiva, liječnici i znanstvenici. Aktivan je u iznošenju istine i razotkrivanju covid prijevare. Od početka se zalagao i borio za upotrebu jeftinih i učinkovitih lijekova poput ivermektina.

Njegov komentar sve govori:

„Sada znamo da su demokrati voljni prepustiti suverenitet SAD-a globalnom entitetu. Tužno.“

Kod nas AP neće ni trepnuti oko predavanja suvereniteta RH Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. On je to već sve obećao svojim briselskim i WEF šefovima.

#ExitWHO
#NapustimoWHO