Cijepljenje dogovoreno u četvrtom mjesecu 2020.!

Na konferenciji u organizaciji AUF1 TV, austrijski liječnik i docent dr. Hannes Strasser govori o ugovoru između ministarstva zdravstva, fondova socijalnog osiguranja i Liječničke komore, koji je sklopljen u četvrtom mjesecu 2020. godine. Ugovor je sada postao dostupan javnosti, no, mainstream ga ne objavljuje iako se radi o vrlo interesantnim podacima.

Naime, tema ugovora je CIJEPLJENJE. Pandemija je proglašena 11.03.2020., a u ovom ugovoru iz četvrtog mjeseca već se dogovara o cijepljenju. U dokumentu piše da je zadatak države i zdravstvenog osiguranja „generalno davanje jasnih općih preporuka za cijepljenje preko Nacionalnog odbora za cijepljenje“. Pita se dr. Strasser kako je moguće da, prije nego postoji ikakvo cjepivo, ministarstvo zna da će ga Nacionalni odbor za cijepljenje preporučiti? To su ti „neovisni stručnjaci“ koji su nam davali „stručne“ preporuke tapšajući zadovoljno svoje debele novčanike.

Austrijska liječnička komora je u ugovoru potpisala da će informirati liječnike, prezentirati važnost cijepljenja i promovirati cijepljenje. Cjepiva nema, nema kliničkih studija, nema ništa, a oni su već potpisali da će promovirati što god im država i farma kartel naredi. Obavezali su se da će cijepiti osoblje, čak i svoju rodbinu! Dogovorili su cijepljenje rizičnih skupina i odlazak u domove. Valjda su vladajući mislili i na mirovinsku reformu, jer, nakon cijepljenja starijih ljudi, naglo im se povećala smrtnost, pa je tako kod nas objavljeno da je u 2021. godini umrlo najviše umirovljenika u zadnjih 30 godina. „Cjepivo“ ih je dobro zaštitilo.

Dr. Strasser na kraju završava sa zaključkom – nakon što sam ovo vidio, nitko mi ne može reći da se radi o slučajnosti, ova cijela priča je unaprijed planirana i dogovorena!
Jasno je zašto vlade i „stručnjaci“ ne žele nikakve naknadne evaluacije. Učinili su democid kojeg žele pod svaku cijenu zataškati.

#DaSeNeZaboravi