Cjepiva za koronaviruse nikad nisu funkcionirala!

Dr. David Martin pojašnjava kako je na temelju znanstvenih publikacija kristalno jasno da nijedan prijašnji pokušaj proizvodnje cjepiva protiv koronavirusa nije uspio, te da je zapravo Pfizer prvo cjepivo protiv koronavirusa koje koristi spike protein – proizveo još 1990. godine.
Tada su već znali da takva cjepiva nisu djelotvorna, jer se virus prebrzo modificira i mutira.

Postoji niz znanstvenih publikacija od 1990. do 2018. godine koje sve odreda dokazuju da nije moguće proizvesti djelotvorno cjepivo protiv koronavirusa!

Planeri covid plandemije su ovo cijelo vrijeme znali, ali očito njima na pameti nije bilo učinkovito i sigurno cjepivo nego profit i zarada – koji su i ostvarili na smrtima i stradanjima ogromnog broja ljudi.

U 10.-tom mjesecu 2019. godine najistaknutiji akteri covid horora (Fauci, Daszak…), sastali su se na Milken konferenciji i lamentirali o tome da im je potreban jedan veći razorniji događaj kako bi se stanovništvo uvjerilo u primanje novog cjepiva. To novo cjepivo bi se u tom slučaju proizvelo i odobrilo jako brzo, jer bi hitnost situacije to nalagala. I eto, slučajno za koji mjesec, stiže strašni corona virus. A po svemu sudeći što je do sada izašlo na vidjelo, cjepivo za taj strašni virus je već bilo pripremljeno.

Sve je izglednije da je virus nastao zbog takozvanog cjepiva, nego obrnuto!

Izvor @VigilantFox