Cleveland studija – što više doza to je veći rizik od dobivanja covida

Steve Kirsch u intervjuu za Epoch TV objašnjava što je pokazala studija prestižne Cleveland klinike, koja je provedena na 51000 zaposlenika. Cilj je bio dokazati da je učinkovitost booster doza 30%. No, ono što su rezultati pokazali, neugodno ih je iznenadilo te je shodno tome studija prikladno sakrivena od očiju javnosti.

Grafički prikaz na slici 2. govori više od riječi – jasno se vidi da se rizik od zaraze povećava sa svakom pojedinačnom dozom koju ju zaposlenik primio. Ovaj trend je konzistentno i dosljedno prikazan tijekom razdoblja promatranja od 90 dana.

Prema službenom narativu, što više doza primite, to ste više zaštićeniji. Slijedeći taj narativ, klinika Cleveland je pokrenula vlastitu studiju želeći upravo to dokazati. No, rezultati su pokazali potpuno suprotno od službenog narativa, ili sad već možemo sa sigurnošću reći – službenih laži.

Poražavajuća činjenica za službeni narativ i njegove propagatore je to da osoba koja primi četiri ili više doza, da tako „zaštićena“ osoba ima 3,5 puta veću šansu za dobivanje covida od necijepljene osobe.

Činjenice o takozvanom cjepivu su svakog dana sve lošije i lošije. Opasna i nedovoljno istražena i testirana genska terapija koja zapravo povećava šanse od zaraze, hospitalizacije pa čak i smrti. „Cjepivo“ koje je nakon prva dva mjeseca primjene, prema Pfizerovim službenim podacima, prouzročilo 1200 smrtnih slučajeva i preko 150000 nuspojava. Popis ozbiljnih nuspojava koje su navedene kao „nuspojave od posebnog značaja“ sadržava 1291 nuspojavu – nema stanja ni bolesti koje ovaj mRNA pripravak ne izaziva. Popis se odnosi na stanje prijavljeno u trećem mjesecu 2021. godine, sad je popis zasigurno duži.

Studija je na ovom linku: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full#T2
Cijeli intervju sa Steve Kirschom: https://bit.ly/ET-Steve-Kirsch