Epsteinovi dokumenti i pedofilija duboke države

Današnji dan (04.01.2024.) mogao bi se pokazati iznimno važnim za ono što možemo zvati pokretom otpora (protiv globalističkih interesnih struktura koje trenutno upravljaju zapadnim društvom).

Naime, danas je konačno objavljen dio sudskih dokumenata iz slučaja protiv bivšeg biznismena i pedofila Jeffreya Epsteina. Vjerujemo da ne treba posebno podsjećati na to da je mainstream ranije i ovu sada dokazano točnu hipotezu o zločinačkom udruženju društvenih moćnika nazivao “teorijom zavjere”, deklasirajući iz javne rasprave one koji su se to usuđivali preispitivati.

Dokumenti pokazuju da je mainstream lagao i onda kada se Donalda Trumpa trudio povezati sa spomenutom kriminalnom skupinom, što je sada, dakle, crno na bijelo potvrđeno kao notorna laž. Jedan od onih koji pak uistinu jesu povezani s Epsteinom i njegovim otokom, na kojem su se gnjusni pedofilski susreti društveno-političkih elita održavali, jest bivši američki predsjednik Bill Clinton, inače muž Hillary Clinton – Trumpove protivnice iz predsjedničkih izbora 2016. godine.

Dobivši ovu potvrdu, teško nam je ne prisjetiti se tih godina oko 2016. kada smo i sami kontinuirano trpili pseudomoralne uvrede jer smo podržali Trumpa. Trump je, govorilo se, luđak, ekstremni desničar, rasist i sve ostalo iz progresivne plejade uvreda, da bi danas saznali da je osoba koju su oni tada podržali, osim što je dugogodišnja sudionica sijanja sukoba američkog ratnog stroja, i supruga pedofila koji, kako dokumenti kažu, “svoje cure voli mlade”.

Naravno, s obzirom na to da je velik broj spomenutih osoba u dokumentima bio dio globalističkih struktura, da te strukture drže gotovo svaku vrhovnu instituciju na zapadu, te da mainstream mediji nisu prešutjeli ovu vijest kao što su, primjerice, prešutjeli vijest o skandaloznim Twitter dokumentima (link u komentaru), treba biti oprezan s preranim slavljem. Vrlo je, naime, lako moguće da je objava ovih dokumenata bila dirigirana, odnosno necjelovito progurana u javnost s ciljem zaštite drugih potencijalnih Epsteinovih suradnika. Tome u prilog ide to što je velik broj navedenih imena cenzuriran, a da gotovo nitko od danas otkrivenih sudionika više nije dio aktivne politike.

Usprkos tome, za očekivati je da će u mainstreamu u sljedećim danima vladati panika, koja će potaknuti jalove pokušaje nametanja krivih interpretativnih okvira na ovaj događaj. Ako se smatrate dijelom pokreta otpora, koji odbija pristati da mu sudbinu kroje nelegitimne pomahnitale i ideološki pristrane interesne grupacije, te koji neće dozvoliti da se njegove vrijednosti nulificiraju novokreiranom agresivnom ideologijom globalističkog progresivizma, ne treba vam posebno naglašavati kako se treba odnositi prema onome što će mainstream pisati.

Krucijalno je i upitati se postoji li neka veza između sveprisutne seksualizacije djece i njihovog odgoja i toga da globalna duboka država sada i dokazano u svojim redovima ima niz gnjusnih pedofila.

Jeffrey Epstein i Bill Clinton

 

Izvor Sapere Aude

Facebook