Gledao sam bivše kolege kako lažu o COVID-u

Gledao sam bivše kolege kako lažu o COVID-u – Donosimo intervju s britanskim novinarom Mark Sherman-om, koji je za SLOBODNI podcast snimio Andrija Klarić, u sklopu konferencije „On Guard For the Liberty of Mankind“ održane u Švedskoj od 29.09. do 01.10.2023. godine.

Mark Sherman je novinar i medijski djelatnik s dugogodišnjim iskustvom, radio je 50 godina u mainstream medijima. Na Sky News je radio kao istraživački novinar, uređivao je sportske emisije, vijesti te informativne emisije. Na ITV-u, koji je najveći britanski komercijalni medij, radio je kao direktor. Kaže da su se on i njegov tim uvijek vodili time da novinarstvo treba biti profesionalno, nepristrano i pošteno.

Kad je krenulo covid ludilo, doživio je svojevrsni šok, jer kaže: „Gledao sam bivše kolege kako lažu o COVID-u.“ Smrti su se preuveličavale, namjerno se širio strah i panika i nitko nije postavljao pitanja. Jedino što su novinari „pitali“ su bili zahtjevi za još većim ograničenjima i zatvaranjima.

Došao je u kontakt s ljudima koji su ozlijeđeni od mRNA cjepiva, te je na osnovu njihovih nesretnih životnih priča snimio film „Safe and Effective“ (Sigurno i učinkovito). Kaže da unatoč svim dokazima koji su danas dostupni, nitko u mainstream medijima ne želi ni govoriti niti pisati o toj temi.

Na pitanje kako je moguće da su se svi mediji na svijetu ponašali na isti način, odgovara da samo treba pogledati takozvani Event 201, vježbu tj. simulaciju pandemije koja je održana u jesen 2019. godine i koja je bila financirana od strane Bill&Melinda Gates fondacije i Johns Hopkins instituta.
Tu je odrađeno i prikazano sve ono što nam se dogodilo kad su pokrenuli covid operaciju u proljeće 2020. godine. Također je u vježbi razrađena strategija za medije, kako svi mediji trebaju preplaviti javni prostor sa službenim vladinim narativom i kako treba suzbiti suprotna mišljenja.

Kanal SLOBODNI podcast:
https://rumble.com/user/SLOBODNIpodcast