Klimatske akcije

U emisiji SLOBODNI podcast na temu Agenda 2030, pojašnjeni su ciljevi te dobrohotne globalističke agende. U ovom isječku se govori o trinaestoj točki pod nazivom „Klimatske akcije“.

Klimatske akcije – klimatska ideologija.
Pod agendom antropogenih klimatskih promjena, uvode se ograničenja putovanja – 15-minutni gradovi, klimatski lockdown-i, ograničenje korištenja energije (vježba je bila tijekom prošle jeseni), kontrola koliko potomaka smijemo imati, jer ih se promatra kao proizvođače stakleničkih plinova (metana i CO2), te ograničavanje proizvodnje hrane.

Karbonski otisak, odnosno nametnuta kvota koliko tko smije proizvesti CO2, bit će kontrolni mehanizam kojim se postavljaju standardi života, a on će se provoditi svim do sada opisanim mehanizmima.

Mjesečni dohodak smanjivat će se velikim „potrošačima“, dodjeljivat će im se negativni društveni bodovi, rast će im nameti za izlazak iz svoje gradske zone, bit će im limitirana mogućnost financijske potrošnje itd.

Covid potvrde mogu se promatrati kao lakmus test takvog digitalizirano kontroliranog društva, samo što su takvi mehanizmi već preuzeti od Svjetske zdravstvene organizacije za buduće izvanredne situacije od međunarodnog značaja i preimenovani u zelene/ekološke karte ili digitalne identitete.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://t.me/andrijaklaric/27091