covid ludilo

Kompilacija korona ludosti

Kompilacija korona ludosti – Ako to svi rade, onda nekako morate i vi to raditi.

Njemački ministar zdravstva Karl Lauterbach „Ulazimo u fazu u kojoj će izvanredno stanje postati normalno. Od sada ćemo uvijek biti u izvanrednom stanju.“

„Mi smo busterirani!“viču zaluđeni mladi ljudi u Njemačkoj.

„Kad vidite ljude u centrima za cijepljenje, sretni su!“kaže liječnica, pripadnica covid religije, sa suzama u očima.

Pa redari koji na skijalištu ganjaju ljude koji nemaju maske, pa novi govor koji je siguran za koronu, pa instrukcije za javne kuće, pa gospođa koji ni sama ne zna koliko puta je imala koronu (i to teži oblik) i jedva čeka četvrtu dozu…

Sve luđe od luđeg, i nekako smo mislili ili se barem nadali, da su ove godine korona ludosti gotove.

No, kako vidimo, globalistička ekipa i njihovi mizerni poslušnici ponovno kreću s istom pričom. Zločinački mediji opet pumpaju istu priču, stigle su nove strašne varijante koje će nas pokositi, pa će nas naši dušebrižnici ponovno zatvoriti i ucijeniti s novim spasonosnim mRNA otrovom, sve naravno za naše dobro.

Korumpirani zdravstveni sustav je spremno i s velikim zadovoljstvom agilno krenuo u provođenje covid terora, pa su maske opet obavezne, posjete su zabranjene ili ograničene na 5 minuta i da, naravno, za pregled u bolnici se traži covid potvrda. Iznimnu odanost covid ideologiji pokazuje Zadar i okolica, a sramotnih primjera ima i u Splitu i Zagrebu.

Neće proći dugo, a te će se necivilizirane, štetne i nečovječne mjere proširiti kao kuga na cijelu Hrvatsku i poslužit će kao uvod i za ostale segmente društva. Baš kao što je bilo i prvi put.

#DaSeNeZaboravi
#IdemoSveIspočetka