Korona mjere su bile isključivo politički zahtjevi!

Korona mjere su bile isključivo politički zahtjevi! – Prof.dr. Stefan Homburg u ovom videu pojašnjava što je izašlo na vidjelo nakon objavljivanja RKI internih dokumenata (Robert Koch Institut).
RKI je interno sve znao i njihove su se procjene poklapale s vodećim svjetskim znanstvenicima koje se žestoko cenzuriralo i difamiralo. Njihove javne izjave su bile potpuna suprotnost od onoga što su interno razgovarali i zaključili na svojim sastancima.

Znali su da cjepivo ne sprječava infekciju niti prijenos virusa, i smatrali su da certifikat o cijepljenju služi samo za evidenciju statusa cijepljenja i bilježenje dugoročnih posljedica, i da certifikat ne može biti osnova za kategorije i privilegije. Pratili su posljedice cijepljenja, i baš su te stranice u objavljenim dokumentima potpuno zacrnjene. Ne žele da javnost sazna što je RKI cijelo vrijeme znao o posljedicama cijepljenja.

U dokumentima piše i ovo: „glavni rizik od umiranja od COVID 19 je starost“ i „covid 19 se ne može usporediti s gripom, jer u normalnom valu gripe umire više ljudi“.
Prosjek godina umrlih s pozitivnim korona testom je 83 godine, a prosjek ostalih umrlih je 82 godine.
U javnosti su koronu predstavljali kao smrtonosnu pošast i konstantno su izazivali paniku i strah među ljudima, a cijelo vrijeme su znali da je rizik puno manji od sezonske gripe.

Sve se ovo može preslikati i na ostale zemlje svijeta koje su sudjelovale u korona prijevari. Korona mjere su bile isključivo politički zahtjevi!
Pitanje je zašto su sve vlade svijeta pristale odigrati svoje krvave uloge u korona prijevari?

Je li došlo vrijeme da se ova priča preseli u sudnice?

#SveSuZnali
#CjepivaSuSigurnaKaoPijenjeVode

Prijevod videa: https://odysee.com/@TheCoon:b/Prof-Homburg-RKI-Protokoli:e
Izvor: Die alternativen Fakten des RKI: https://www.youtube.com/watch?v=8eISUt_n1Ow
Protokoli iz videa (310, 350, 392, 414, 424): https://my.hidrive.com/share/2-hpbu3.3u#$/