mamutica

Mamutica u Zagrebu – podrška Stožeru

Da se malo podsjetimo na što su nas mediji i političari natjerali dok je većina nas mislila da smo zaista u pravoj životnoj ugrozi.

Namagarčili su nas i prevarili, a sve zbog toga kako bi se AP još dublje uvukao u „mjesto koje nećemo imenovati“ Ursulici i kako bi državno-farma kartel uzeo ogromnu lovu na našoj patnji i stradanju.

Obratite pažnju na rečenice koje se vrte na dnu ekrana, posebno upada u oči izjava ministra Božinovića: „Ne pada nam na pamet ograničavati ljudska prava, ali ekstremna je situacija pa i mjere.“

Ne, ograničavanje kretanja, nedopuštanje ulaska u javne i državne institucije, nedopuštanje odlaska u školu i na posao – ne, to sigurno nisu ograničavanja ljudskih prava – barem ne u „novonormalnom“ poretku kojeg su uspostavili od početka covid prijevare.

Zatim pogledajte koje se brojke „zaraženih“ vrte na dnu ekrana:
Osijek – 3 nova slučaja, ukupno 44 zaražene osobe,
Zadar – 6 novih slučajeva, ukupno 25 osoba
Dubrovnik – 1 novi slučaj, ukupno 32 osobe.

To je ta ekstremna situacija zbog koje su zatvorili cijelu zemlju, uništili male i srednje obrte i poduzetnike (a pogodovali velikima) i oduzeli nam ljudska prava.

Kako vrijeme prolazi, ovakve se stvari zaboravljaju i naši se vladajući, zajedno s većinom takozvane oporbe, mogu zadovoljno smješkati jer je očito da će ovaj zločin proći nekažnjen.

#DaSeNeZaboravi