Mislite da imam tempiranu bombu u sebi?

Mislite da imam tempiranu bombu u sebi? – Donosimo isječak iz intervjua kojeg je dr. Rashid Buttar dao CNN novinaru Drew Griffinu u desetom mjesecu 2021. godine. Dr. Rashid je bio jedan od prvih poštenih i hrabrih liječnika koji je prozreo covid prijevaru i javno je o tome govorio i upozoravao. U ovom intervjuu je pokušao upozoriti na strašne posljedice koje će primjena „spasonosnih“ pripravaka donijeti.

Vrlo je jasno rekao – ne želim biti dio ovog masovnog genocida koji se događa. Tada je bio proglašen luđakom, teoretičarem zavjere… svim onim pogrdnim nazivima kojima su se mainstream propagandisti i političari služili da bi ušutkali hrabre ljude s integritetom.

„Mislite li da imam tempiranu bombu u sebi?“, pita ga CNN novinar Drew Griffin. „Nadam se da ne, ali bih volio vidjeti za tri godine kako ste“, odgovara dr. Rashid.

Drew Griffin je iznenada preminuo u prosincu 2022. godine, a dr. Rashid je umro prošle godine u vrlo čudnim i nerazjašnjenim okolnostima.
Netko bi rekao – znao je previše.

#SveSuZnali
#DaSeNeZaboravi

Film „Pitajte stručnjake“ koji je Oracle Films snimio još u 12.2020. godine u kojem se pojavljuje i dr. Rashid Buttar: https://odysee.com/@OracleFilms:1/Ask-The-Experts-%28Covid-19-Vaccine%29:e

Ovi su ljudi istinski heroji!