Mjere se nikada ne smiju dovoditi u pitanje!

Mjere se nikada ne smiju dovoditi u pitanje – Izvrsna kompilacija izjava njemačkih i austrijskih političara i zdravstvenih „stručnjaka“. Ovo su glavni akteri trogodišnjeg covid terora i jako je interesantno vidjeti kako su im izjave u početku bile ovakve:

„Infekcija je čak puno blaža od gripe.“

„Ova bolest je blaga bolest. To je prije svega prehlada.“

„Maske ne pomažu, tehničke specifikacije nisu dobre.“

Nakon toga, kreće zastrašivanje i stvaranje panike preko medija – valjda su tada dobro proučili onaj njihov poznati „Panik Papier“ – službeni dokument koji je nalagao kako u stanovništvu izazvati iskonski strah. Objavili smo na: https://t.me/SlobodniZajedno/7375

No, izjava koja definitivno nadmašuje sve ostale i pokazuje o čemu se zapravo radi, jest izjava Lothara Wielera, tadašnjeg predsjednika Robert Koch Instituta, koji je bio glavni autoritet po pitanju pandemije u Njemačkoj.
Veterinar Wieler kaže da se mjere nikada ne smiju dovoditi u pitanje! To se jednostavno mora napraviti!

Poslušni Nijemci su poslušali, i sad imaju značajnu prekomjernu smrtnost, dok npr. u 2020. godini smrtnost ne odskače od prosjeka.

Kontradiktorne i nebulozne izjave su cijelo vrijeme davali i naši glavni akteri ove svjetske prijevare – Capak, Beroš, AP (koji je više puta pobijedio coronu), Kaić, Alemka…često negirajući vlastite prijašnje izjave. Srećom, sve je to snimljeno i postoji na internetu. Na nama je da im ne damo mira i da ne pustimo da se izvuku!
Ti ljudi moraju odgovarati za zlo koje su nam nanijeli!

#DaSeNeZaboravi