Najnovija WHO propaganda

U ovom majstorski napravljenom PR videu od Svjetske zdravstvene organizacije, Tedros glavni direktor WHO, mirno i staloženo izgovara floskulu za floskulom, dok u pozadini svira dirljiva i emotivna glazba, čak pomalo i srceparajuća. Očito je otpor prema ovoj kriminalnoj organizaciji sve veći, kad su se odlučili na ovakav psihički manipulativan uradak.

Tako nam brižni Tedros nabraja poznate izraze – zajedno ovo, zajedno ono, solidarnost, jednakost… I kaže, samo se o tome radi u Pandemijskom ugovoru, radi se o boljoj zajedničkoj pripremi za buduće plandemije koje će nam WHO i ekipa servirati. Neće WHO dobiti nikakve ovlasti, ma ne, ni slučajno, ma njih samo zanima naša dobrobit. Kaže ništa oni ne mogu učiniti bez dopuštenja zemlje članice.

Pa ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao. Vidjeli smo kako su izgledale zadnje tri godine, kad je na snazi bio postojeći ugovor s WHO, pa su sve njihove „stručne preporuke“ diktatorske vlade diljem svijeta bez pogovora prihvatile. Uključujući i našeg AP-a koji jedva čeka da ispuni i najsitniji globalistički zahtjev.

„Stručnjaci“ iz WHO su upravo izdali nove ažurirane preporuke oko cijepljenja. Sad kažu da zdrava djeca i adolescenti ne trebaju booster, no, preporučuju i dalje prvu i drugu dozu. I još izrijekom piše – primarno cijepljenje je sigurno i učinkovito za djecu i adolescente. Nadalje, za ostalu populaciju i dalje tvrde da su booster doze sigurne i učinkovite.

Svjetska zdravstvena organizacija je najveća pošast i prijetnja zdravlju i opstanku čovječanstva, i ne samo da treba pod hitno izaći iz nje, nego ju treba rasformirati, a ljude odgovorne za zločine u zadnje tri godine, izvesti pred lice pravde.

#ExitWHO
#NapustimoWHO