Naš novi Covid

Naš novi Covid – Dokaz da živimo u svijetu potpuno naopakih i izvrnutih vrijednosti zorno pokazuje čovjek u videu, glavni direktor Pfizera Albert Bourla, koji bi, da živimo u svijetu u kojem vladaju pravda i zakoni, bio osuđen kao masovni ubojica. I ne, nije dovoljno opravdanje da sve velike kompanije, a pogotovo farmaceutske, misle samo na profit i da je zato sve dozvoljeno. Nije dozvoljeno svjesno ubijati ljude. A opet se to događa.

Koliko je ova izopačenost otišla daleko pokazuju i njegove izjave, kaže Albert „spasili smo svijet“ i „želimo to još jednom učiniti“. S obzirom da znamo kako je Pfizer „spasio svijet“, znamo i što nas čeka s novim spasonosnim pripravkom. Još samo da WHO proglasi pandemiju raka i da zemlje uvedu obvezno cijepljenje protiv raka. Protiv raka, kojeg je upravo uzrokovao spasonosni mRNA pripravak.

Genijalan i dijaboličan plan! Ovo je naš novi Covid, kaže Bourla.

Pogledajte što se nalazi u lijevom kutu ekrana u kojem je Bourla – srdačan susret Pfizer Franje i Pfizer Alberta. Koliko je samo nevinih žrtava Pfizer Franjo priveo na oltar svog frenda Alberta. Ali njih dvojica se ne daju smesti, obojica i dalje pričaju da su „cjepiva“ spasila svijet od covida. Šef to i dalje traži od njih, smrtonosna igra se nastavlja.