Ne pitamo što je uzrok

Njemački ministar zdravstva Karl Lauterbach na tiskovnoj konferenciji odgovara novinaru: „Ne pitamo što je uzrok, koja je pozadina postvacc sindroma“.

Ne postavlja se pitanje je li uzrok postvacc bolesti – cijepljenje ili bolest. Kaže, jasno je da je to svejedno, ukoliko je klinička slika slična.

U Njemačkoj su izmislili takozvani „long covid“ nakon cijepljenja, kao i „postvacc sindrom“, a pod čijim se pojmovima kriju nuspojave nakon cijepljenja.
Tog „long covida“ Njemačka ima pola od ukupnog broja slučajeva u cijelom svijetu. Dakle, država je napravila totalni pomor vlastitog stanovništva, pa sad ovaj klaun maše rukicama i priča gluposti na press konferencijama. Priča koje se skoro do jučer držao je da to čudesno cjepivo uopće nema nuspojava, a danas se eto sastaje s predstavnicom ljudi ozlijeđenih od tog ubojitog pripravka.

Naši se jahači apokalipse spremaju na novu rundu.
Beroš na režimskoj televiziji preporučuje cijepljenje s novim, trećim cjepivom – ako vas slučajno nisu usmrtila prethodna dva, okušajte sreću s trećim!

Jutarnji objavljuje degutantni intervju s heroinom Alemkom – krasna, mirna, obrazovana žena.
Sjetimo se, ta pobožna humanitarka nema ništa protiv da se ovakvi otrovi poput mRNA pripravaka testiraju na našoj djeci. Od izjave „treba 10 godina da se napravi sigurno cjepivo“ u nekoliko mjeseci je došla do „igla u svako rame svakih šest mjeseci“ – i ako nećeš, onda si bioterorist i ubojica.

Capak i HZJZ su objavili nove preporuke za cijepljenje u kojima su posebno navedene i trudnice.

Spremaju se za novu fazu covid operacije i doista misle da nikada neće odgovarati za svoje zločine.

Jesmo li mi spremni za novu rundu terora (ne pitajući se što je uzrok)?