Nema siromaštva

U emisiji “SLOBODNI podcast” na temu Agenda 2030, pojašnjeni su ciljevi te dobrohotne globalističke agende. U ovom isječku se govori o prvoj točki pod nazivom „Nema siromaštva“.

Nema siromaštva – svi ćete biti jednako siromašni, minimalni mjesečni dohodak (Universal Basic Income) postaje temelj za svakoga. Rad više nije primaran jer umjetna inteligencija preuzima sve više poslova, gurajući tako društvo prema vrijednosno ispražnjenoj utopiji, u kojoj je pojedinac u potpunosti pasiviziran i sveden na nedjelotvornu amebu, savršeno opisanu u Huxley-evom [Vrlom novom svijetu].

Središnje financijske institucije poput banaka i MMF-a sada kontroliraju sve aspekte financijskog sustava. Digitalna valuta centralne banke postaje standard, a gotovina polako nestaje iz upotrebe. Ideja je da se izvor novaca, kao i izvori svih ostalih profitabilnih i ljudima nužnih sfera, koje ćemo navesti u nastavku, centraliziraju.

Sve veći broj zapadnih zemalja i korporacija uvjetuje plaćanje isključivo u digitalnom obliku. Tzv. „smart dućani“, koji su odnedavno pronašli svoj put i u Hrvatsku, stvaraju preduvjete za to da se cjelokupna kupovina obavlja bez gotovine i bez ljudskih prodavača. Poznati Amazon GO koncept savršen je primjer distopijske budućnosti u kojoj „nema siromaštva“, odnosno nema slobodne i nekontrolirane trgovine.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://t.me/andrijaklaric/26971