Nikada se ne bih dobrovoljno cijepio

Nikada se ne bih dobrovoljno cijepio – Mike Yoha, američki ljekarnik, svjedočio je pred Ohio Senatom 11.06.2024., gdje je uputio molbu odboru da izglasaju novi zakon HB 319, poznatiji kao Zakon o odbijanju zbog savjesti.

Zakon navodi da tvrtke, poslodavci, pružatelji zdravstvenih usluga i druge institucije NE MOGU uskratiti ili prekinuti zapošljavanje, uskratiti usluge ili na drugi način drugačije tretirati pojedince na temelju njihovog odbijanja bilo kojeg lijeka, cjepiva, farmaceutske ili druge tehnologije za uređivanje gena iz razloga savjesti.

Mike je jedna od milijuna žrtava „sigurnog i učinkovitog“ pripravka koji „spašava živote“. On je također i žrtva korumpiranog i dehumanizirajućeg zdravstvenog sustava koji je, prema dokazima koji sve više izlaze, namjerno pogrešno liječio takozvane covid pacijente što je dovelo do prekomjerne smrtnosti, ali i do veće zarade te zdravstvene institucije.

On kaže: “Moja je sloboda povrijeđena kada me je diskriminacija na temelju cjepnog statusa prisilila na medicinsku intervenciju koja me umalo koštala života. Ako nemamo pravo odbiti poznati rizik od smrti bez suočavanja s diskriminacijom ili gubitkom posla, onda mi više nismo slobodni. Preklinjem odbor da glasa za HB 319.”

Nije se htio cijepiti, htio je normalno živjeti sa svojom obitelji, kao i većina ljudi koja je nasjela na propagandu ili koji su bili prisiljeni i ucijenjeni.

Nikada se ne bih dobrovoljno cijepio – kaže Mike.

#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode
#SveSuZnali