Alice Weidel

Njemački AfD – protiv obveznog cijepljenja!

Njemački AfD – protiv obveznog cijepljenja! – Alice Weidel, političarka i istaknuta članica njemačke stranke AfD (Alternativa za Njemačku) u ovom kratkom isječku govori o skandalu koji se dogodio u Njemačkoj tijekom zadnje tri godine. AfD zahtijeva da se evaluiraju sve korona mjere i kako ona kaže „kao cijepljenja“.

„Jesu li ljudi, koji su to zeznuli, zapravo odgovarali za to?“ – pita Alice.
Znamo da nisu, ni u jednoj zemlji odgovorni za te sad očite zločine nisu odgovarali. Još.

Weidel ističe da se pomor nakon cijepljenja više ne može poreći, jer Njemačka ima ogroman broj ljudi koji pate od nuspojava cjepiva protiv covid 19.
Napominje da se radilo o zadiranju u tjelesni integritet, što je Ustavom zajamčeno. Zapravo je država de facto primijenila prisilno cijepljenje na svoje stanovništvo.

Interesantna činjenica je i ta da je npr. stranka FDP prije nego je 2021. godine ušla u Bundestag, vodila kampanju protiv obveznog cijepljenja. U trenutku kad su ušli u vladu, postali su pobornici obveznog cijepljenja.

Tko se god informira iz mainstream medija, stvorio je sliku da je AfD ekstremno desna stranka, nazadna i da su u toj stranci sve neki primitivci. Za razliku od progresivnih, naprednih zelenih intelektualaca. Za neke od nas, koji možda prije plandemije nisu toliko obraćali pažnju na konstantne laži MSM-a, covid operacija je osim plandemije otkrila i sve ostale laži, pa i ovu laž da su članovi AfD stranke neki luđaci koji će Njemačku odvesti u propast.
To je jedina stranka u Njemačkoj koja se zalaže za ljudska prava i dostojanstvo Nijemca u vlastitoj državi, protive se suludoj migrantskoj politici, seksualizaciji djece, uvođenju digitalne valute… Dakle, stranka koja je prepoznala globalističke planove i aktivno se tome odupire. Oni nisu alternativa za Njemačku, oni bi joj mogli biti jedini spas, jer ovo što trenutna vlada radi, to je siguran put u bezdan. Čak se i u njihovim medijima zna pisati o tome da ih vodi najgora vlada ikad.