novi covid booster

Novi covid booster! Upozorenje glavnog javnozdravstvenog dužnosnika Floride: “Ne primajte novo cjepivo”

Dr. Joseph Ladapo govorio je na konferenciji za novinare s guvernerom DeSantisom, upozoravajući na novi covid booster i ‘puno zabrinjavajućih stvari’ u vezi s njime.

Dok je u četvrtak (07.09.) govorio na tiskovnoj konferenciji za guvernera Rona DeSantisa u Jacksonvilleu na Floridi, dr. Joseph Ladapo, glavni zdravstveni dužnosnik te države, savjetovao je ljudima da se klone ažuriranog dodatnog cjepiva za COVID-19.

Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) još nije odobrila novo cjepivo – koje je navodno dizajnirano za zaštitu od podvarijante omikrona BA.2.86.

“Postoji novo cjepivo koje tek što nije stiglo, novo mRNA cjepivo protiv COVID-19 (novi covid booster), za koje zapravo nema kliničkih dokaza”, rekao je Ladapo tijekom konferencije za novinare.

“Nije provedeno kliničko ispitivanje na ljudima koje bi pokazalo da koristi ljudima”, rekao je.
“Nije provedeno kliničko ispitivanje koje bi pokazalo da je to siguran proizvod za ljude – i ne samo to, nego ima i puno zabrinjavajućih upozorenja.”

Što se tiče specifičnih zabrinutosti, Ladapo je upozorio da ažurirana cjepiva “zapravo uzrokuju srčane ozljede kod mnogih ljudi”.

Zdravstveni čelnik pozvao je stanovnike Floride da donesu odluke na temelju vlastite informiranosti i promišljanja, a ne na temelju “vrlo obrazovanih ljudi koji vam govore što biste trebali misliti”.

Umjesto da se oslanjaju na nova cjepiva, Ladapo je pozvao ljude da usvoje zdrave prehrambene navike.

Eh, kad bi Hrvatska imala javnozdravstvene stručnjake koji doista vode brigu o zdravlju nacije, koji uopće nešto znaju o poslu kojeg obavljaju i koji ne primaju krvavi farma novac kako bi promovirali ubojite farmaceutske proizvode.
Čista znanstvena fantastika.

https://www.foxnews.com/health/covid-booster-warning-florida-surgeon-general-advises-people-not-get-new-vaccine