Obvezno cijepljenje

Obvezno cijepljenje – Dr. Aseem Malhotra, poznati britanski kardiolog gostovao je u emisiji SLOBODNI podcast gdje je govorio o najvećoj medicinskoj prijevari ikad, a koju smo doživjeli tijekom corona operacije.

Kao poznata javna osoba, među prvima se cijepio, te je nastupio na britanskoj televiziji i pozvao ljude da se cijepe, ne sumnjajući ništa u tom trenutku. No, kako su podaci i dokazi o prijevari dolazili, te nakon što mu je otac, isto poznati britanski kardiolog, umro nakon cijepljenja, počeo je sumnjati i više istraživati. To ga je dovelo do otkrića da su spasonosni pripravci neučinkoviti i iznimno štetni te da po pravilima regulatornih agencija, nisu uopće smjeli biti odobreni.

U ovom isječku govori kako je bio ključni svjedok na sudu u Helsinkiju, gdje jedan finski poduzetnik tuži vladu i ugostiteljsku tvrtku zbog kršenja ljudskih prava, nisu ga htjeli uslužiti jer nije imao covid propusnicu. Na sudu je svjedočila i Hanna Nohynek, glavna finska javnozdravstvena dužnosnica koja je pod zakletvom priznala da su u to vrijeme (kad su tužitelja odbili uslužiti) znali da je prevencija od infekcije bila NULA i da su covid propusnice zapravo štetne jer su davale ljudima lažni osjećaj sigurnosti.

Nije bilo nikakvog znanstvenog opravdanja za uvođenje covid propusnica!

Zašto su onda svi političari tako zdušno gurali i tražili obvezno cijepljenje? Znamo da je i AP htio uvesti obvezno cijepljenje, već je to najavio svojoj ljubljenoj Ursulici, mediji su pumpali kao ludi u to vrijeme, priča se da je odluka već bila potpisana. Onda se dogodio veliki prosvjed u Zagrebu, covid ausvajse su ipak uveli, ali obvezno cijepljenje je propalo. Ne smijemo zaboraviti koliko smo bili blizu toga.

#SveSuZnali
#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode

Cijeli intervju pogledajte na: https://rumble.com/v4xim4i-slobodni-podcast-81-dr.-aseem-malhotra-big-pharma-patoloki-tre-samo-za-prof.html
Izvor: https://t.me/andrijaklaric/27356