Tajni ugovor između Pfizera i EU

Pandemija laži izlazi na vidjelo: Tajni ugovor između Pfizera i EU

Marc Friedrich, poznati njemački autor i javna osoba komentira u ovom videu izlazak na svjetlo dana tajni ugovor Europske unije s Pfizerom. Isti onaj za koji je uvjete Ursulica dogovarala preko sms poruka. Ugovor dugo vremena nije bio dostupan niti EU zastupnicima, pa su ga nakon velikih pritisaka ipak objavili, no, bio je potpuno zacrnjen te se ključni članci nisu mogli pročitati.

Sada je ovaj sramotni ugovor konačno vani, a ono što piše unutra je skandalozno i trebalo bi voditi prema utvrđivanju odgovornosti, kaznama i tužbama.

Nema više nikakve sumnje, neprestano su nas lagali o svemu, i to s najviših pozicija. Zaključavanje (lockdown) koje je donijelo isključivo štetu i gospodarsku i psihičku, maske za koje sada znamo pouzdano da su beskorisne po pitanju virusa, i da su izazvale dugotrajnu štetu i djeci i odraslima, cjepiva za koja znamo da ne štite od zaraze, ne spriječavaju prijenos virusa i izazivaju ogroman broj nuspojava.

Nismo proživjeli pandemiju covid-a, nego je cijelo vrijeme pandemija laži na djelu koja sada izlazi na vidjelo!

U ugovoru piše da države članice prihvaćaju da su dugoročni učinci i efikasnost cjepiva nepoznati. To je potpuno u suprotnosti s mantrom „sigurno i učinkovito“ kojom su nas maltretirali zadnje tri godine. Znači da su političari svjesno lagali i svjesno zloupotrijebili svoj položaj kako bi osigurali profit farmaceutskoj industriji.

U ugovoru je također navedeno da države članice same snose troškove mogućih posljedica i nuspojava cijepljenja. Predsjednik Vlade Plenković je u sedmom mjesecu 2021. u Saboru izjavio da su proizvođači cjepiva odgovorni za sve nuspojave. Je li AP lagao ili mu šefica Ursula nije dala da pročita ugovor?

Ugovor između Pfizera i EU u PDF-formatu:
https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/10/Contract-EU-Pfizer.pdf
Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=3rcwoI3fZF0

Prijevod videa: