Pfizer zaposlenici su dobili „posebne serije cjepiva“

Prikazujemo isječak svjedočenja Pfizer zaposlenika u australskom Senatu. Senator Malcom Roberts ih pita je li istina da su zaposlenici Pfizera primili posebne serije cjepiva, koje su uvezene samo za Pfizer i koje nije testirala TGA, australska regulatorna agencija.

Odgovor je DA! Naravno, to je Pfizer učinio iz čiste dobrote prema Australiji, jer nisu željeli da se to čudotvorno cjepivo uzima iz državnih zaliha, kako nikako ne bi oštetili državu. Ma da, Pfizer dobrotvor kojemu profit nikako nije na prvom mjestu. Taj isti Pfizer koji je sklopio ugovor s državama u kojem stoji da se neisporučene doze moraju duplo platiti?!

I sad trebamo biti tako naivni da povjerujemo u ovu priču? Pa pogledajte samo govor tijela ovih dvojice jadnika, kako se komešaju i zamuckuju.

Pfizer zaposlenici su dobili „posebne serije cjepiva“ – jasno i glasno izrečeno.

Prilično smo sigurni da među njima nema „iznenaditisa“ niti svih onih boleština koje su uredno navedene u njihovom dokumentu, na devet stranica gusto tipkanog teksta mogućih nuspojava od ovog najštetnijeg farmaceutskog proizvoda ikad proizvedenog.