Pripremite se za novi svijet!

Pripremite se za novi svijet! – Utemeljitelj i glavni čovjek (hm čovjek? o ovome bi se dalo polemizirati) Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab, govoreći na ovogodišnjem još jednom balu vampira – ovaj put se radi o Summitu svjetske vlade – dao je prekrasnu sliku svijeta i budućnosti na koje se trebamo pripremiti.

Temeljnu promjenu i korak prema novom (vrlom) svijetu napravit će moćna kombinacija umjetne inteligencije, kvantum računala i ogromna količina podataka (big data).

Njegova poruka je – pripremite se za novi svijet u kojem ćemo doživjeti spajanje naše fizičke, digitalne i biološke dimenzije. Znamo za njegove sulude ideje učitavanja u cloud, ali o kakvoj on to digitalnoj dimenziji čovjeka govori?

Čovjek je biće fizičke, ali i duhovne stvarnosti. To je starim civilizacijama bilo jasnije nego nama sada, jer smo duboko upali u materijalizam. Bez duhovne stvarnosti nema materijalne pojavnosti.

Schwab se otvoreno deklarira kao nositelj protu-duhovne, protu-Božje i protu-čovječje agende, kojoj je cilj poništiti našu vezu s duhovnim, našu vezu s Bogom i pretvoriti nas u transhumana robotizirana bića koja će služiti gospodaru Zla.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://youtube.com/watch?v=Y6_5-d_sSgg