Progon moralnih i poštenih liječnika!

Njemačka je bila jako revnosna u proganjanju i maltretiranju vlastitih građana tijekom zadnje tri godine covid terora – sve naravno iz velike brige za zdravlje. Pa su ih tako, iz te velike brige, premlaćivali na ulici ako ne bi imali masku, puštali pse na mirne prosvjednike, a na jednom videu se vidi kako je i opasni terorist – beba u kolicima – dobila suzavac.

Sada više nema mjera, a političari i MSM lagano okreću ploču, pa je tako notorni ministar Lauterbach najednom priznao da postoje teške nuspojave (evoluirao je od nula nuspojava do 1 u 10000 teških), Die Welt i Spiegel pišu afirmativno o žrtvama cijepljenja, kažu da su napravili veliku grešku zbog zatvaranja škola i da su djeca jako nastradala…

No, i dalje se događaju priče koje su kao iz nekog drugog vremena, osjeća se atmosfera progona kao u vrijeme DDR-a. U Chemnitzu, ispred zatvora, prosvjednici zahtijevaju oslobađanje liječnice Biance Witzschel, koja je u istražnom zatvoru zbog izdavanja izuzeća za maske i za cijepljenje. Represivni režim ne propušta priliku, čak ni sad, da kazni moralnu, hrabru i poštenu liječnicu koja se usudila usprotiviti suludim i nehumanim mjerama!