Proizvod koji nikada nije trebao biti odobren!

R.F. Kennedy na Fox News govori o mRNA pripravcima te o opasnom presedanu koji je napravljen tijekom covid krize. Država i javnozdravstvene institucije su od početka znale da je mRNA pripravak neučinkovit te da ne sprječava prijenos virusa niti zarazu, a ipak su nemilosrdno prisiljavale ljude na primanje tog farmaceutskog proizvoda. Događale su se teške egzistencijalne tragedije i šokovi u obiteljima, ljudi su birali posao ili mRNA pripravak koji je mnogima bio koban.

Pfizerove kliničke studije su pokazale da je u skupini cijepljenih bila 23% veća smrtnost od placebo grupe. Doista je zločin što su regulatorne agencije diljem svijeta pustile na stanovništvo tako opasan proizvod. Sprega politike, farma kartela i javnog zdravstva se pokazala kao neman koja ruši i ubija sve pred sobom.

Nedavno dostupni podaci iz Izraela pokazuju da ni jedna zdrava osoba ispod 50 godina nije umrla od Covida. Zašto se onda bjesomučno proganjalo ljude da se cijepe i da, što je najgore, cijepe i djecu? Pripravkom koji je već na kliničkoj studiji pokazao izuzetnu toksičnost i sposobnost da izazove gomilu raznih nuspojava (1291 nuspojava navedena u Pfizer dokumentu nakon tri mjeseca).

Sve su zemlje doživjele suspenziju vlastitih Ustava i kršenje vlastitih zakona. Na to Kennedy posebno upozorava. Kaže „nema opravdanja za suspenziju Ustava“, to se više nikad ne smije dogoditi.

Oni koji bi trebali čuvati i braniti Ustav i zakone, ti su ih prekršili. Kod nas – vlada, sve državne institucije, Ustavni sud. I ovo jest zaista presedan, jer su ova nedjela napravili službeni organi vlasti. Znali su što rade, ništa nije bilo slučajno. Sjetite se samo ministra Božinovića koji je već na prvoj dramatičnoj presici (3.2020.) rekao da se moramo naviknuti na „novo normalno“ i da više nema povratka na staro.