Miševi se igraju u laboratorijima

S čim se oni sve igraju u laboratorijima?

S čim se oni sve igraju u laboratorijima? – Dr. John Campbell, poznati britanski umirovljeni zdravstveni djelatnik koji preko svog youtube kanala razotkriva i predočava razne manipulacije i laži državno-medijsko-farmaceutskog kartela, u ovom videu se osvrće na nedavno izašlo kinesko istraživanje o koronavirusu.

Naime, benigni kineski istraživači željni čiste znanosti, stvorili su novi korona virus u laboratoriju koji je bio 100% smrtonosan za miševe koje su zarazili tim virusom.

Miševi koji su podlegli u ime znanosti, bili su takozvani humanizirani miševi, što znači da su im ugrađeni neki ljudski geni. Drugim riječima, to što su svi ti humanizirani miševi umrli kao posljedica tog novog laboratorijskog korona virusa, to znači da bi taj novi virus mogao biti na isti način smrtonosan i za ljude.
Ako bi npr. virus slučajno pobjegao iz laboratorija. Taman u vrijeme kad nam svjetska elita obećava dolazak nove bolesti x koja će biti i 20 puta smrtonosnija od covida.

Vidno uzrujan, dr. John se pita s čim se oni sve igraju u laboratorijima, te kaže da je ovo što rade totalno ludilo i da se takva istraživanja trebaju smjesta zabraniti.