Sjedinjene države bi se trebale povući iz WHO!

Sjedinjene države bi se trebale povući iz WHO! – Tako kaže dr. Peter McCullough u ovom video isječku, a to govori i puno drugih znanstvenika i političara u Americi. Takvi se glasovi pomalo čuju i na europskom kontinentu.

Zašto bi SAD bile u organizaciji od koje nemaju nikakvu korist? Njihove zdravstvene preporuke nam nisu korisne, kaže dr. McCullough.
Svjetska zdravstvena organizacija teži dominaciji nad svim ljudima, životinjama i biljkama, jednostavno rečeno žele kontrolirati apsolutno sve, i živa bića i resurse planete. WHO bi mogla imati neku svoju ulogu ukoliko bi se držala analize podataka, in vitro istraživanja… – iako i na tom polju su pokazali da su prilično nesposobni, nekompetentni i totalno korumpirani.

Treba imati na umu da se WHO financira u najvećoj mjeri od strane Kine te od privatne fondacije Bill&Melinda Gates. To nije nepristrana organizacija kojoj je na pameti zdravlje ljudi, naprotiv, moglo bi se lako zaključiti da im je poželjno da su ljudi bolesni, jer tako donose profit svojim financijerima.

Dr. McCullough zaključuje – trebamo izaći iz WHO i ne dozvoliti da nam nameću svoje „preporuke“ koje će nakon potpisivanja novog ugovora i amandmana na IHR, postati pravno obvezujuće.

S obzirom da smo mi u sigurnim rukama humanitarke Bubaš, možemo mirno spavati. Ona nas zastupa ispred WHO i sigurno neće potpisati nešto što je štetno za hrvatski narod.
Na žalost, to je već dogovoreno, ako ne i potpisano. Prodani smo od strane nemoralnih i nečasnih plaćenika. Osim novih plandemija koje sada mogu proglasiti ukoliko se netko prehladi na drugom kraju svijeta, sad imaju i klimatske plandemije u ponudi. Tako da mogu proglasiti i klimatsko izvanredno stanje i ponovno nas zaključati kako ne bismo ispuštali previše co2. Već smo dobili i klimatski stožer, na čelu je Mazzocco Drvar koja se već istaknula u propagiranju klimatskog alarmizma.

#NapustimoWHO
#ExitWHO