SLOBODNI podcast – Davno patentirani i naoružani koronavirus

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s dr. David Martinom, stručnjakom koji je godinama poslovno aktivan u području patentiranja. Dr. Martin je detaljno proučio kronologiju patentiranja raznih segmenata koronavirusa, te naknadnih „poboljšanja“ i nadogradnji kako bi se virus učinio što opasnijim.

CDC je još 2003. godine patentirao ljudski koronavirus te su na temelju tog modela kreirali svojevrsni tehnološki predložak na kojemu mogu dalje raditi. I bome radili su dalje vrlo marljivo. Specifične sekvence virusa, spike protein, ACE receptor, sve su to alati koji su upotrebljeni s namjerom razboljevanja ljudi. DARPA je 2005. godine taj tako obrađeni model identificirala kao predložak za biološko ratovanje. Koristeći fragmente virusa, čineći ih opasnijim za ljude, stvorili su biološko oružje. Onda je taj benigni proizvod kao slučajno pobjegao iz laboratorija u Wuhanu.

Dr. Martin navodi kako je npr. u takozvanom cjepivu aminokiselina zamijenjena s pseudouridinom, za što se zna da je okidač za rak, kao i okidač za upalu u krvožilnom sustavu. No, ljudi koji su primili mRNA pripravak to ne znaju.

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se https//:t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/