SLOBODNI podcast – Pfizerovi dokumenti drugi dio

SLOBODNI podcast „Pfizerovi dokumenti drugi dio“

Nastavak intervjua s gospođom Amy Kelly, programskim direktorom u organizaciji Daily Clout, koja koordinira preko 3000 raznih stručnjaka volontera koji obrađuju Pfizerove originalne dokumente s kliničkih istraživanja i praćenja nuspojava nakon početka cijepljenja. Ti su dokumenti trebali izaći u javnost tek za 75 godina, no, sud je odredio da ih FDA (agencija koja odobrava lijekove) mora objaviti dinamikom od 55000 stranica mjesečno.

Evo mali izvadak iz intervjua:
🔸20% od 430 ispitanica koje su bile trudne ili su dojile je imalo teže nuspojave nakon cijepljenja. Pfizer je zaključio da tu nema sigurnosnog signala i da je cjepivo sigurno za trudnice.

🔸71% ozbiljnih nuspojava se pojavilo kod dojenčadi i djece ispod 12 godina. Ta su nesretna djeca cijepljena sedam mjeseci prije hitnog odobrenja pedijatrijske doze – očito su roditelji bili izluđeni medijskim zastrašivanjem i podlegli su propagandi.

🔸77% kardiovaskularnih štetnih događaja se događa kod žena. Također, većina je kod osoba ispod 65 godina. Zabilježeni su srčani udari kod maloljetnika.

Podaci su objavljeni u knjizi koju možete kupiti ovdje: https://dailyclout.io/category/pfizer-reports/