Hrvatska i svijet 2024. godine nakon pandemijske oluje

Studije jedna za drugom potvrđuju skandalozne posljedice masovnog cijepljenja

“Studije jedna za drugom potvrđuju skandalozne posljedice masovnog cijepljenja.” Fico baca svjetlo na covid!

Nova slovačka vlada procijenit će napredak dosadašnjih vlada u vrijeme pandemije korona virusa u vezi s restrikcijama, cijepljenjem neprovjerenim cjepivima i kupnjom skupih medicinskih pomagala i cjepiva. Rekao je to u subotu (18.11.) njezin predsjednik i premijer Robert Fico na saboru stranke Smer. Ujedno je najavio da njegova stranka, odnosno ostale stranke, neće pristati u Saboru na jačanje ovlasti WHO-a tijekom pandemije.

Ako je netko imao drugačije mišljenje o cijepljenju, bio je opasan za društvo, izjavio je Fico o vremenu covida. Mediji su pisali da bi “svaka necijepljena osoba trebala cičati od boli kao svinja”, kritizirao je Fico, rekavši da je, prema medijima, trebalo upotrijebiti silu protiv onih koji su se odbili cijepiti.

“A danas se pokazuje da je naš slobodni stav o cijepljenju i mjerama (tadašnje) vlasti koje su grubo kršile ljudska prava bio ispravan i opravdan”, rekao je Fico.

“Studije jedna za drugom potvrđuju skandalozne posljedice masovnog cijepljenja neispitanim eksperimentalnim cjepivima”, rekao je.
“Da, potvrđujem da ću kao premijer podržati nastojanja pojedinih političara vladine koalicije da politički evaluiraju ono što je Vlada radila 2020.-2021., ali i da sagledaju financijsku stranu raširene i često besmislene nabave medicinskih uređaja i cjepiva”, izjavio je slovački premijer.

Vlada također neće podržati jačanje ovlasti Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) na račun suverenih država u upravljanju borbom protiv pandemija. Takve su gluposti mogle izmisliti samo beskrupulozne farmaceutske tvrtke koje su počele uviđati protivljenje nekih vlada obveznom cijepljenju, istaknuo je Fico. Podsjetio je da je prema slovačkom ustavu za takav prijenos ovlasti potrebna suglasnost slovačkog parlamenta, a uvjeren je da suverene političke stranke takvu suglasnost neće dati. Njegova stranka Smer, po njemu, sigurno ne.

Izvor:
https://echo24.cz/a/HBz9p/zpravy-svet-slovensko-vlada-posviti-restrikce-proti-obcanum-nakupy-vakcin-doba-covidu