Svi bi trebali ići u zatvor

Svi bi trebali ići u zatvor – Sucharit Bhakdi, poznati imunobiolog iz Njemačke, poznat po svom predanom radu na razotkrivanju covid prijevare, gostovao je u emisiji SLOBODNI podcast. U ovom isječku govori o sada potpuno potvrđenoj činjenici da je zatvaranje škole bila isključivo politička odluka, te da su svi stručnjaci i političari znali 2020. godine da djeca nisu ugrožena te da nije potrebno zatvoriti škole.

To je sada javno poznato, jer su na vidjelo izašli takozvani RKI dokumenti, tj. službeni zapisnici Robert Koch Instituta. RKI dokumenti pokazuju da su svi od početka lagali o svemu, te da su „zdravstvene mjere“ donosili političari, dok su ih takozvani stručnjaci samo slijepo slijedili i poslušno kimali glavom, znajući pritom da su sve mjere nepotrebne i iznimno štetne.

Profesor Bhakdi kaže da je jasno da se radi o zločinu protiv djece i protiv čovječanstva i da bi svi trebali ići u zatvor.
Štetu koju su učinili djeci, učinili su ju namjerno.

Sjetimo se Fuchsa koji se prijetio oduzimanjem djece roditeljima koji nisu htjeli da im djeca nose maske.

Hoćemo li ikad vidjeti Beroša, Capaka, Fuchsa… iza rešetaka – tamo gdje pripadaju?

#SveSuLagali

Izvor: https://t.me/andrijaklaric/27698

Cijela emisija: https://rumble.com/v538fso-slobodni-podcast-85-prof.-sucharit-bhakdi-rki-priznaje-da-je-sve-u-pandemij.html