Takozvani globalni problemi su globalne prijevare

Nick Hudson iz PANDA organizacije objašnjava kako funkcionira obrazac takozvanih globalnih problema. Čim se neki problem ili kako se to moderno kaže „izazov“ predstavlja kao globalni za čije je rješavanje potreban globalni odgovor, to je siguran znak da se radi o prijevari. Obrazac je postao vidljiv i prepoznatljiv u covid plandemiji, a sad koriste istu metodologiju i za klimatske promjene.

Pri tome nam iste neljudske birokratske ljušture poput Biden-a, Trudeau-a, prezentiraju pseudoznanstveni narativ za klimatske promjene, kao što su tri zadnje godine tupili o covidu. Čak štoviše, ti zomboidi veselo istresaju naučenu priču, važno nam napominjući da „covid 19 i klimatske promjene imaju puno toga zajedničkog“. Da, imaju, i jedno i drugo su prijevare.

Slijedi salva uobičajenih floskula – hoćemo li raditi zajedno da spasimo živote? Da se suočimo s prijetnjom izazovne klime?
Build back better – izgradimo bolji svijet. To je parola koju kao papige ponavljaju.
Što se promijenilo na bolje unazad tri godine? Što su ti plaćeni veleizdajnici izgradili bolje? Koliko je života spašeno?
Otkako su krenuli s covid operacijom, koja se sad nastavlja s daljnjim točkama – klimatske promjene, digitalni ID i valuta, woke agenda… – bacili su čovječanstvo na koljena i uspješno uništili mnoge civilizacijske vrijednosti stvarane stoljećima.

I naše se birokratske štetočine pripremaju za novi zadatak – Božinović već jaše na novom klimatskom valu. Imamo i neka nova lica, Mazzocco Drvar, idealna nova stožerašica za klimatsku prijevaru. Plaća ide, skripta je spremna, oni samo trebaju neumorno ponavljati službeno odobrene floskule.

Ljeti je vruće, zimi je hladno – o pa ne možemo to dozvoliti?! Moramo se boriti protiv te ekstremne klime koja pustoši naš svijet, isto kako smo se zajedno borili protiv virusa!

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu