Talijanska regulatorna agencija od siječnja 2021. zna da “cjepiva” ubijaju

Odvjetnica Dr. Renate Holzeisen iznosi pojedinosti o skandaloznim internim prepiskama koje je tjednima objavljivao talijanski mainstream TV kanal Rete 4. Iz njih proizlazi da su odgovorni u Italiji od samog početka znali da mRNA pripravci nisu niti učinkoviti niti sigurni. No, kampanju cijepljenja su svejedno agresivno propagirali i sprovodili. Svjesno su zataškavali i prikrivali dojave o teškim nuspojavama i smrti koje su pristizale sa svih strana već u siječnju 2021. Kako u jednom mailu kaže tadašnja direktorica – kampanja cijepljenja se mora pod svaku cijenu provesti! Očito i pod cijenu života ljudi!

Posebice su za grupu starih i bolesnih znali da od strane proizvođača pripravaka ne postoje nikakva klinička istraživanja pa su mozgali i tražili najbolje marketinško rješenje kako da to na drugačiji način predstave javnosti – sve to je crno na bijelo u dokumentima dostupno javnosti.

Zanimljivo da se niti jedno državno odvjetništvo u cijeloj Italiji nije aktiviralo, iako dokumenti i svjedoci govore o masivnom monstruoznom skandalu i iako je velik dio javnosti preko novih medija upoznat s činjenicama koje su isplivale. Holzeisen zaključuje: „Više ne živimo u pravnoj državi“. Ista ili slična situacija je za pretpostaviti i u drugim zemljama kao što nedavno objavljene WhatsApp poruke iz Velike Britanije dokazuju.

Dakle, znaju za masovne nuspojave i smrti od takozvanog cjepiva još od siječnja 2021. godine i ne da ne poduzimaju ništa da zaštite stanovništvo, nego kreću u još agresivniju kampanju i uvode obvezu cijepljenja za određene skupine u populaciji.

Mislite li da je naš niš’ korist HALMED čist u ovoj priči? Ili su i oni odlučili zažmiriti na oba oka?
Izvor video:
https://t.me/auf1tv/5423

#DaSeNeZaboravi