Uvođenje 5G tehnologije

Uvođenje 5G tehnologije – Mr. sc. Ankica Kosovec Krželj, na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA održanoj u osmom mjesecu 2022. godine, održala je vrlo stručno i zanimljivo predavanje o ubrzanoj implementaciji 5G tehnologije.

Predavanje je bilo u sklopu panela „Klima, energija i tehnologija u odnosu na čovjeka 21. stoljeća – ima li nas previše na planeti?“.

Gospođa Ankica iz Hrvatske udruge za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, koja se između ostalog zalaže za uspostavljanje legislative i standarda za tehnologiju.

Gospođa Ankica je iznijela čitav niz provjerenih informacija i podataka koji se ne mogu čuti ni vidjeti u takozvanim mainstream medijima. Pa smo tako saznali da Hrvatska dopušta 890 puta veća zračenja u odnosu na npr. Beč, Bruxelles i Pariz.

Također, ne postoji znanstveni konsenzus oko uvođenja 5G tehnologije niti postoje dokazi da ta tehnologija nije opasna za ljude. 5G se jednostavno ne istražuje, ne ispituju se učinci te tehnologije, a cijeli postupak odobravanja zapravo radi privatna nevladina udruga (ICNIRP) koja je sastavljena od 12 znanstvenika. Ne moramo posebno napominjati da svi oni rade s telekom industrijom, te da su u sukobu interesa.

Zanimljivo je što kaže službeno tijelo EU zaduženo za ovu tehnologiju: „uvođenje 5G bez preventivnih studija značilo bi eksperiment na ljudskoj populaciji s totalnom neizvjesnošću kakve će biti posljedice.“

Unatoč tome, Europska komisija nesmiljeno gura uvođenje 5G tehnologije. Poslušajte predavanje, pa će vam biti jasno zašto.

#LičkiOsik2022
#StopAgenda2030