Woolworths ukida plaćanje gotovinom

Woolworths, Južnoafrička Republika – Obavještavaju kupce da od 16.01.2024. ukidaju plaćanje gotovinom, jer su postali dio globalno odgovorne poslovne zajednice koja na prvo mjesto stavlja sigurnost kupaca i osoblja.

“Globalno odgovorna poslovna zajednica” i “sigurnost” – zvone li vam ove riječi u glavi? Ma gdje smo ih već čuli? Ah, da, tako smo svi trebali biti “globalno odgovorni” tijekom covid terora, a dobra naša vlada i naša struka i naši dobronamjerni mediji, oni su provodili teror, diskriminaciju i segregaciju sve kako bi mi bili “sigurni”. Zbog sigurnosti i odgovornosti su uvedene i notorne covid potvrde.

Tako je i ova bezgotovinska “sigurnost” zapravo put u digitalni zatvor u kojem ćemo biti u potpunosti kontrolirani od “dobročinitelja”.
Za CBDC su nebrojeno puta rekli da je to način da prate sve transakcije i da mogu uvesti svoja pravila, tko što može kupiti ili provesti, a tko ne.
Za digitalni ID je na ovogodišnjem balu vampira u Davosu, nizozemska kraljica Maxima izjavila da je potreban, jer trebaju znati tko je cijepljen, a tko nije. Tony Blair tu priču priča već godina – preko digitalne tehnologije moramo znati tko je cijepljen, a tko nije.
Oni sve govore javno, glasno i jasno, pitanje je ima li dovoljno ljudi da ih čuje?

#StopCBDC
#NeDamoGotovinu