Zašto se istina skriva od javnosti?

Zašto se istina skriva od javnosti? – Njemačka javnost ipak malo po malo doznaje istinu o globalnoj političkoj prijevari zvanoj corona pandemija. Mainstream mediji izvještavaju o sadržaju internih zapisnika kriznog stožera u Robert Koch Institutu, koji su javno objavljeni nakon dvogodišnje sudske borbe portala „Multipolar“.

U ovom prilogu se pitaju jesu li zaštitne mjere možda bile opasnije od samog virusa?

Također, prema RKI dokumentima, FFP2 maske koje su bile obvezne, nisu učinkovite u sprječavanju prijenosa virusa, zaključavanje je imalo teže posljedice od same pandemije, i nije postojao nijedan medicinski razlog za diskriminaciju necijepljenih.

Dakle, sve su znali od početka, sve je bio uigrani politički plan koji nema nikakve veze s javnozdravstvenom ugrozom kako su to nama predstavili.

Prof. Hendrik Streeck, poznati njemački virolog, kaže da je iznenađen sa sadržajem zapisnika. Posebno ga čudi što su cijele stranice o cijepljenju zacrnjene i pita se što tu piše, zašto se to skriva od javnosti?

Možemo naslutiti da ne piše ništa dobro, ako su sve stranice o cijepljenju zacrnili. Očito je priroda takvih informacija takva da to žele sakriti od očiju javnosti.
Ali istina izlazi na vidjelo, i izlazit će i dalje!

#SveSuZnali
#CjepivaSuSigurnaKaoPijenjeVode

Prijevod videa:
https://odysee.com/@TheCoon:b/Istina-izlazi-na-vidjelo:2