Zašto se kontaminirani proizvod ne povlači s tržišta?

Dr. Ryan Cole, certificirani patolog za anatomsku i kliničku patologiju, s iskustvom u virologiji i imunologiji, govori o kontaminaciji sa stranom DNA koja je otkrivena u mRNA proizvodima. Zašto se kontaminirani proizvod ne povlači s tržišta?

Proizvođači su zapravo koristili dva različita proizvodna procesa, jedan se koristio za proizvodnju mRNA pripravaka koji su predani regulatornim agencijama za odobravanje, a drugi se koristio za masovnu proizvodnju proizvoda. U tom drugom proizvodnom procesu je, zbog odabranog postupka, došlo do kontaminacije s DNA plazmidima. Postupak sam po sebi ne bi bio sporan, da je proizvođač očistio ta onečišćenja prije puštanja proizvoda u promet. Osim dokazane kontaminacije, u Pfizer pripravcima je pronađena i sekvenca Simian virusa, SV40 takozvani promotor gena. Taj promotor može ući u našu stanicu, ugraditi se u genom, te potencijalno izazvati stvaranje karcinoma. Za SV40 je to poznato već otprije.

Dr. Cole kaže da bi vlasti i regulatori svih zemalja trebali biti jako zainteresirani da se ovi nalazi provjere te da se shodno rezultatu promptno reagira kako bi se stanovništvo zaštitilo.

No, vlasti šute, regulatori šute, svi su zabili glave u pijesak. Jedino se javlja notorni Faktograf nemušto pokušavajući osporiti ove nalaze te se natjeruju s vrhunskim znanstvenikom Kevin McKernanom koji je prvi otkrio i prijavio kontaminaciju.
Više o tom faktografovom idiotskom poduhvatu je na ovoj poveznici:
https://anandamide.substack.com/p/788af4e5-9ef1-44f4-ac6b-eea9cdfb992e

Nedavno smo imali frku s kontaminiranom Romerquelle vodom, pa se voda odmah povukla s tržišta. Dr. Cole se pita: zašto se ovaj kontaminirani proizvod ne povlači s tržišta?

Ugradnja u genom, poticanje stvaranja karcinoma… ma to je sitnica, nije to nešto s čim bi se itko trebao opterećivati. Sigurno i učinkovito!

#CjepivaSuSigurnaKaoPijenjeVode

Izvor:
https://t.me/andrijaklaric/25815