Zavjera protiv ljudi!

Zavjera protiv ljudi! – Donosimo isječak iz govora britanskog zastupnika Andrew Bridgen-a 16.01.2024. u parlamentu, tijekom debate o povećanoj smrtnosti u Velikoj Britaniji.

Andrew je bio član Konzervativne stranke, iz koje je izbačen nakon što je počeo javno izražavati svoju zabrinutost oko eksperimentalnih cjepiva protiv covida i kad je počeo javno govoriti o nuspojavama.

Ispričao je kako se sastao sa starijim članom stranke, koji ga je saslušao, i onda mu mirno rekao:

„Andrew, trenutno nema političkog interesa za tvoje poglede na cjepivo. Možda će ga biti za 20 godina i vjerojatno će se dokazati da si bio u pravu. Ali moraš imati na umu da si krenuo protiv najveće sprege raznih interesa u svijetu i da to uključuje veliki osobni rizik.“

Andrew se nije dao slomiti, bilo je i prijetnji, bilo je i nuđenja novaca, privilegija, u jednom trenutku su mu rekli da kaže što hoće, a da zauzvrat prestane s tom temom. I ostalo je povijest, kako on sam kaže.

Andrew Bridgen je heroj koji se i dalje bori i ne odustaje. Završava svoj govor s riječima da je ovdje na djelu zavjera protiv ljudi, koju on ne želi tolerirati!

Veseli činjenica da je ovaj video na Youtube kanalu od dr. John Campbell-a pogledalo preko milijun ljudi.

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=-ej5Se4gMRA