Agenda 21 – kako je nastala?

Sandi Adams na sastanku Svjetskog vijeća za zdravlje (World Council for Health) govori kako je nastala Agenda 21 i kad je stvoren taj lažni narativ klimatskih alarmista.

Radi se o događaju koji se dogodio 1992. godine i koji se naziva Zemaljski skup (Earth Summit), na kojem se skupila sva takozvana globalistička elita (bolji opis bi bio globalističko smeće) te predstavnici 179 zemalja. Sve velike face su se tu pojavile – neizbježni eko održivi princ Charles, veliki filantrop i zagovaratelj ljudskih prava George Soros, klimatsko božanstvo Al Gore, tadašnji glavni tajnik Ujedinjenih naroda (kako to sada šuplje zvuči) Maurice Strong, inače naftni milijarder koji je prije radio za Rockfellere.

Osim što su se tamo šepurili, jeli finu hranu i pili fina pića, „elita“ je smislila kako efikasno sprovesti depopulacijski plan napisan i opisan u dokumentu „Granica rasta“ kojeg je sastavio Rimski klub 1972. godine. Tamo jasno piše da je čovjek opasan za planetu Zemlju te da treba „civilizirano svesti“ populaciju na jednu do dvije milijarde. Dvadeset godina kasnije globalistički psihopate su odlučili krenuti u realizaciju, te je kao dokument provedbe tog plana nastala famozna Agenda 21.

Agenda 21 proglašava čovjeka krivim za takozvano globalno zagrijavanje i otada u javnost kreće taj lažni narativ. Zapravo sve ide u jednom smjeru – potpuna kontrola i nadzor svjetskog stanovništva, uz naravno neizbježnu kontrolu reprodukcije. Bill Gates i njegova mila bivša ženica ne propuštaju spomenuti u svakoj prilici kako je iznimno bitno da žene diljem svijeta imaju pristup kontracepciji i abortusu. Bill je išao tako daleko u svojoj brizi da je u Africi, zajedno sa svojim dobrim prijateljem Tedrosom iz WHO, plasirao cjepiva koja su eto slučajno sterilizirala žene.

Agenda 21 je dobila svog nasljednika u Agendi 2030 koja nam otvoreno uništava živote unazad tri godine, od kako je krenulo uvođenje „novonormalnog“ ili novog svjetskog poretka.

Po krinkom floskula „održivi razvoj“, „inkluzivnost“, „zaustaviti glad u svijetu“, „zaustaviti nasilje nad ženama“…leži zapravo depopulacijski plan i uvođenje transhumanističke totalitarne diktature. Krenuli su s covid plandemijom, i obećali su i stalno ponavljaju da će doći nove strašne pandemije. Globalni zdravstveni ausvajs je već u izradi, njime WHO namjerava ograničiti i kontrolirati kretanje građana kao i nametati cijepljenje i preventivne lijekove, te onemogućiti korištenje prirodnih preparata, vitamina i minerala. Programabilna digitalna valuta je u pripremi i bit će ubrzo uvedena u praksu, kao i obavezni digitalni ID bez kojega zapravo nećete postojati. Nemaš digitalni ID – nemaš posao, nemaš račun u banci, ne možeš kupovati u trgovini, ne možeš se kretati, ne možeš na Internet, ne možeš se školovati…

Čovjek je uzrok klimatskih promjena i globalnog zatopljenja, pa mu treba ograničiti kretanje unutar 15-minutnih geta, onemogućiti mu da jede meso i ostalu normalnu hranu. Kukci, insekti, crvi, to je hrana budućnosti za nas „beskorisne izjelice“, elita će naravno i dalje jesti odreske i kavijar i putovati privatnim avionima i jahtama. Bitno je da nas „civilizirano prorijede“, da smo u digitalnom zatvoru gdje nas imaju na oku i mogu s nama što hoće jednim klikom miša.

Ovo bi vjerojatno prije tri godine zvučalo kao znanstvena fantastika, nekima neupućenima možda i danas tako zvuči, no, mi znamo da je ovo bolna istina i surova realnost u kojoj živimo.

O nama ovisi hoćemo li pružiti otpor i time barem svojoj djeci osigurati život u slobodi i miru.

#Agenda21 #Agenda2030 #WCH

Dokument Agenda 2030: https://sdgs.un.org/2030agenda

Izvor: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/sandi-adams-agenda-2030/