Američki liječnici upozoravaju – mRNA pripravak je toksičan, smrtonosan i neučinkovit!

Američki liječnici upozoravaju javnost da su mRNA pripravci toliko opasni i neučinkoviti da se o njima sada može govoriti jedino kao o potpuno štetnim proizvodima čija se primjena treba zaustaviti.
Dokazano je da mRNA pripravci uzrokuju razna oštećenja u ljudskom tijelu, te da mogu zahvatiti i oštetiti apsolutno svaki organ u tijelu. Dr. Ryan Cole kaže „ovo je trebalo biti zaustavljeno prije nego je uopće počelo“. Podaci o toksičnosti i neučinkovitosti su postojali od početka i regulatorne agencije su imale te podatke. No, ovi ubojiti proizvodi su svejedno odobreni.

Poseban je zločin napravljen prema trudnicama. Dr. James Thorp, ginekolog, kaže kako su dezinformacije i laži javnozdravstvenih institucija uzrokovale mnoge smrti i ozljede trudnica i žena u reproduktivnoj dobi. Trudnice ne smiju popiti tabletu protiv bolova, ali novi, eksperimentalni i nedovoljno testirani mRNA proizvod, to mogu bez problema. Tu nema rizika.

Dr. McCullough ističe da ne znamo kakve će dugoročne posljedice biti nakon primjene ovog mRNA pripravka. Gledajući prema onome što se do sada pokazalo i kakav je sad već pomor napravljen, ne može čovjek baš biti optimističan. Dokazi sugeriraju da spike protein izgleda nikada ne izlazi iz tijela. Za to su tvrdili tj. lagali i još se drže te laži, da nestaje iz tijela u roku od par dana. Spike protein je patogen, to je toksična tvar koja dokazano uzrokuje razna oštećenja. Što će se dogoditi s cijepljenim ljudima ukoliko ta tvar ostaje zauvijek u ljudskom organizmu?