Bolest X

Stiže nova plandemija, a s njom ili bolje reći prije nje, novo cjepivo. „Znanstvenici“ i WHO su službeno dali naziv novoj zaraznoj bolesti, trenutno se zove „bolest x“, jer nisu još odabrali koji će virus ovaj put upotrijebiti. Ali ne brinite, marljivo rade na tome. U Velikoj Britaniji, u njihovom poznatom laboratoriju u Porton Down, kampusu za znanost i obrambenu tehnologiju, radi se punom parom.

Pripremaju nam novu plandemiju, i nemaju nikakvih problema da nam to i kažu.

Dakle, deklarirali su novu „bolest x“ koja ne postoji, ali je zato službeno uvedena u WHO dokumentu, te iako ne postoji, to ih ne spriječava da rade cjepivo protiv nje. Prvo će napraviti cjepivo, pa će onda doraditi ili napraviti odgovarajući virus koji će slučajno iscuriti iz laboratorija.

Zašto ne ponoviti već razrađeni i uhodani scenarij?

Sve im je prošlo, poharali su svijet sa svojim „mjerama“, poubijali ljudi i učinili ih invalidima i trajno bolesnima i nikom ništa. Sad s pravom zaključuju da sve mogu ponoviti. S tim da se ne moraju baviti takvim tricama i nešto sakrivati od nas, sve su nam lijepo rekli na televiziji.

Znanstvenica iz priloga kaže kako su pandemije rastući globalni rizik i da se događaju zbog urbanizacije (lažni narativ da virus preskače sa životinja na ljude) i zbog klimatskih promjena. I to žena kaže totalno ozbiljno. A bijednik koji sebe zove novinarom, tumači nam da se virus hemoragijske groznice seli prema sjeveru Europe s klimatskim promjenama??

Svjetska zdravstvena organizacija u svibnju 2024. godine planira usvojiti amandmane na IHR i novi Ugovor o pandemijama. Te će im promjene dati potpune i totalne ovlasti nad zemljama članicama, nacionalni ustavi praktično prestaju važiti. Tedros može, dok ujutro pije kavicu, proglasiti izvanredno stanje, bez ikakve provjere i dokaza. Njegova odluka je tada pravno obvezujuća za sve države. Do tada će već biti u funkciji i globalni digitalni zdravstveni ausvajs, bez kojeg se nećemo moći kretati, tako su oni to zamislili. Tu će biti svi naši zdravstveni podaci o cijepljenju, uključujući i pedijatrijska cjepiva, lijekovi koje koristimo…svašta oni tu planiraju.

Za očekivati je da kad tehnički zaživi taj globalni zdravstveni gulag, da će tada slučajno iscuriti novi strašni virus iz laboratorija.

#ExitWHO #NapustimoWHO

WHO dokument: https://www.who.int/activities/prioritizing-diseases-for-research-and-development-in-emergency-contexts