Capak – Cjepivo je veliko razočarenje

Krunoslav Capak je priznao da su se tijekom pandemije dogodile i neke greške jer se u početku nije znalo mnogo o virusu.

“Nadali smo se da će biti bolje kad dođe cjepivo. Nažalost, to je bilo veliko razočaranje jer se očekivalo da će zaštitnost ipak biti nešto veća. Na kraju se pokazalo da ne štiti toliko od infekcija. Ali ipak štiti od težih oblika bolesti.”

Eto, tako danas zbori naš nacionalni javnozdravstveni junak koji se zadnje tri godine ubio od brige za naše zdravlje. Mukotrpno i požrtvovano nas je svakodnevno silovao s tv ekrana i naslovnica novina, konstantno nas obasipao lažima, medicinskim dezinformacijama te poticao na diskriminaciju i segregaciju građana koji nisu htjeli primiti spasonosno, a sada čujemo – razočaravajuće cjepivo.

Tko radi taj i griješi, tako je danas Beroš rekao, naš veliki dobročinitelj Vili. Nadali smo se – pjevaju naši junaci u zboru.

To da cjepivo ne štiti od zaraze niti razboljevanja je znao svatko tko je pročitao službene dokumente o tom takozvanom cjepivu na stranicama EMA-e i HALMED-a. Tamo također piše da o sprječavanju prijenosa ne znaju ništa, što je direktorica Pfizera i potvrdila u Europskom parlamentu. Kaić je 17.03. na tribini u SAX-u izjavio da to nije nikakva novost, znaju oni to. Aha, znači znali su cijelo vrijeme i jednostavno su nas cijelo vrijeme lagali!

Laž je također i da „cjepivo“ štiti od bolesti i smrti i u to smo se već uvjerili, a znanstvenih dokaza za to ima napretek. Za početak, u samim kliničkim istraživanjima se to nije testiralo niti su „cjepiva“ dizajnirana za tu svrhu. Spasonosna „cjepiva“ su trebala spriječiti zarazu i prijenos virusa.

E sad, kad te laže službena osoba koja je na takvoj društvenoj poziciji, te se na temelju tih laži donose mjere devastirajuće za gospodarstvo, živote i zdravlje ljudi – e onda se to ne može i ne smije samo tako pomesti pod tepih! Ova priča mora i treba imati sudski epilog!

https://www.vecernji.hr/vijesti/capak-o-greskama-tijekom-epidemije-nadali-smo-da-ce-biti-bolje-kad-dode-cjepivo-nazalost-bilo-je-veliko-razocaranje-1679253

Screenshot: Večernji list

#DaSeNeZaboravi