čip ispod kože

CBDC – čip ispod kože

Njemački profesor, bankar i ekonomist Richard Werner pojašnjava u kojem je obliku zamišljen CBDC te kako su globalisti planirali daljnju implementaciju (čip ispod kože). Werner je 2003. godine bio izabran u „elitno“ društvo mladih budućih lidera s kojima se Klaus Schwab tako ponosi – poznata je njegova izjava „penetrirali smo u kabinete svih vlada svijeta“. Tako je Werner stekao vrijedno iskustvo i iz prve ruke može govoriti o globalističkim planovima.

Napominje da se Veliko resetiranje (Great Reset) može jedino preživjeti ukoliko počnemo uspostavljati vlastiti bankarski sustav – lokalne banke u lokalnim zajednicama.

Do sada smo CBDC nekako zamišljali kao aplikaciju na mobitelu, no, Werner govori o tome kako su zapravo globalisti zamislili CBDC. Radi se o čipu, o implantatu kojega će trebati ugraditi pod kožu. Kaže da je tehnologija za to već bila spremna 2015. godine, no, kako su agendaši svjesni da tada nije bio trenutak za to, odgodili su provođenje. Prije nego dovedu ljude u stanje da prihvate bilo što što dolazi od njih, trebaju pustiti određeni broj kriza, kako bi nas „omekšali“. Pa su tako odlučili da prvo puste covid krizu, kako bismo se uslijed svakodnevnog kondicioniranja strahom, slomili i prihvatili sve što nam dalje serviraju. Metoda kuhane žabe.

Već se naveliko priča o univerzalnom temeljnom dohotku i samo najnaivniji među nama misle da će nam globalistički milijarderi zbog svoje dobrote davati određeni mjesečni iznos za život, bez ikakvog uvjetovanja. Uvjet će naravno biti da ugradite CBDC čip, pod krinkom učinkovitosti i toga da se radi o najnovijoj tehnologiji. Neće ljude trebati siliti na to, prihvatit će čip ispod kože dobrovoljno, neki zbog novaca, neki zato jer je cool, jer je jednostavno za korištenje… A poslije će vrag doći po svoje.

Banka za međunarodna poravnanja je nedavno izdala Nacrt budućeg monetarnog sustava u kojem traže da CBCD postane nova rezervna valuta. Također traže digitalnu konfiskaciju cjelokupne fizičke imovine tako da se svakom predmetu dodijeli jedinstveni digitalni token. Token će imati pravila o korištenju predmeta – što se može, a što ne.

Čip ispod kože, svi podaci o vama na čipu, sva pravila što smijete, a što ne. Jedan potez umjetne inteligencije uskraćuje vam kretanje, ulazak u trgovinu, plaćanje na blagajni, odlazak na posao, u školu…

#StopCBDC #NeDamoGotovinu