Children’s Health Defense intervju na temu WHO

U ovom videu dr. Meryl Nass iz Children’s Health Defense razgovara s James Corbett-om o tome što se trenutno događa u WHO i što nam spremaju!

WHO paralelno radi na dva dokumenta, čije je provođenje iznimno važno za život i slobodu cijelog čovječanstva.

Dokument koji se zove „Conceptual zero draft for the consideration of the Intergovernmental Negotiating Body at its third meeting“ je zapravo priprema za globalni ugovor o pandemiji, za sve buduće pandemije, za koje oni već sad znaju da će se dogoditi. Dokument predviđa aktivno nadziranje i cenzuru svega što oni proglase kao „dezinformaciju“, traži se digitalni nadzor čak i prije nego se dogodi pandemija. Ograničenje kretanja, digitalne cjepne putovnice…

Također rade i na amandmanima na postojećem međunarodnom ugovoru (IHR) koji datira od 1969. godine. Zadnje izmjene na tom ugovoru su bile 2005. godine kada su uveli PHEIC – javnozdravstveni hitni slučaj od međunarodnog značaja – koji služi kao alat za proglašenje hitne situacije za praktično bilo što.

S ovim novim izmjenama, WHO bi se dodatno učvrstio kao globalni autoritet tako što bi njihove preporuke postale pravno obvezujuće za sve zemlje članice.

Objašnjen je i opasni koncept „jedno zdravlje“ (One Health) koji će WHO i globalističkoj eliti omogućiti kontrolu svih živih bića i resursa pod sloganom „u ime zdravlja“.

Naglašeno je koliko je bitno da se ljudi upoznaju s ovim dokumentima i događajima koji zapravo idu na štetu ljudskog života i zdravlja.

Prijevod videa je automatski uz ručne dorade. <IZVOR>

Objavljeno i na:
https://t.me/SlobodniZajedno
https://www.facebook.com/SlobodniZAjedno1/