Cilj je izazvati iskonski strah i šok među ljudima!

Njemački ministar zdravstva Lauterbach u popularnom MSM talk show-u Markus Lanz, govori o strateškom dokumentu saveznog ministarstva unutarnjih poslova iz trećeg mjeseca 2020. godine, koji je imao za cilj izazvati iskonski strah i šok među ljudima u Njemačkoj.

Lauterbach se ovdje pravda kako je taj dokument iznimka i da se oni nisu po njemu ravnali niti tako postupali. Događaji zadnje tri godine upravo potvrđuju da su se sve državne institucije upravo revnosno držale naputaka iz tog dokumenta.

Pa što piše u samom dokumentu?

  • Nemojmo govoriti o smrtnosti, stopa je jako mala i pogađa samo starije ljude, pa bi to moglo izgledati bezopasno. Moramo probuditi iskonske strahove u ljudima, npr. predočavati im groznu smrt od gušenja.
  • Djeca ubijaju roditelje i bake i djedove – to je strašno za sve.
  • Posljedična šteta od bolesti – prerano je i ne znamo još ništa o tome. Ali postoje izolirani slučajevi gdje su ljudi prošli jako loše i to stoji kao Damoklov mač nad svima. To je prekrasno zastrašujuće!

Možemo se sad pitati po kojem su strateškom dokumentu postupali naši stožeraši i kad bi ta naša hrvatska skripta mogla ugledati svjetlo dana? Jer, ovo u Njemačkoj nije izoliran slučaj, slično je otkriveno i u Engleskoj. Očito su svi skupa, diljem svijeta, bili dobro pripremljeni za izazivanje iskonskog straha i šoka u ljudima.

 

 

#dasenezaboravi