Cjepiva ne djeluju???

Cjepiva ne djeluju??? – Bivši direktor CDC-a Robert Redfield nastavlja sa svojim „dezinformacijama“ vezano za covid prijevaru, te sada objašnjava začuđenom Chris Cuomo-u kako spasonosni mRNA pripravci i nisu više tako čudesni i spasonosni.

Pa smo tako saznali da CDC nije htio pratiti i evidentirati cijepljene ljude koji su se zarazili nakon cijepljenja. Kaže dr. Redfield – bio sam ljut na CDC, jer je očito postojala odluka da se ne radi ništa što bi pokazalo da cjepiva ne djeluju.

Ma tko bi rekao? Cjepiva ne djeluju??? Zbunjeni Cuomo u totalnom šoku – on koji je pune tri godine uzdizao mRNA otrove u nebesa, koji je zdušno vrijeđao i demonizirao necijepljene ljude, i gle čuda sada – sve što su necijepljeni govorili – istina je !

Dvije trećine zaraženih ljudi u Marylandu su cijepljeni, cjepiva izazivaju značajne nuspojave, spike protein je imunotoksičan, nakon cjepiva vaše tijelo postaje tvornica za proizvodnju spike proteina… nastavlja s „dezinformacijama“ Redfield, dok Cuomo sluša i guta knedle.

Država Kansas je tužila Pfizer zbog lažnih tvrdnji vezanih uz cjepivo, a te su iste laži svesrdno ponavljale regulatorne agencije, vlade, političari i mediji. Svjesno su lagali i svjesno su činili i čine i dalje zlo.

#SveSuLagali
#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode

Cijeli intervju: https://www.youtube.com/watch?v=oMlhvnMpRU0