Cjepiva su neizbježno nesigurna!

Kako su farmaceutski proizvođači isposlovali oslobađanje od odgovornosti za štete od cjepiva?

Tadašnja farmaceutska tvrtka Wyeth (kasnije Pfizer) tražila je od američkog predsjednika Reagana da ih oslobodi od odgovornosti za štete, jer će inače prestati s proizvodnjom cjepiva.
Reagan je postavio prilično razumno pitanje – „zašto ne učinite cjepiva sigurnima?“
Odgovor farmaceutske industrije je bio – „zato što su cjepiva neizbježno nesigurna.“

Zadnje dvije godine slušamo o sigurnim i učinkovitim “cjepivima” protiv covida, sad znamo da je to laž koja je mnoge koštala zdravlja, a neke na žalost i života.
No, ono što se također pokazalo kao laž jest dogma o pedijatrijskim cjepivima.

Radi se o dogmi i narativu kojeg podržavaju i država i javnozdravstvene institucije, jer su dugi niz godina na platnoj listi farmaceutske industrije. Farma kartel zarađuje ogromne novce na cjepivima, koja uopće ne prolaze sve provjere i testiranja koja se traže za obični lijek. Nikoga nije briga za zdravlje djeteta. Nikoga ne zanima što je uzrok SIDS-u – iznenadnoj smrti malih beba, što se eto slučajno dogodi nakon redovnog cijepljenja.

U Hrvatskoj su zdrava necijepljena djeca diskriminirana, roditelji ih ne mogu upisati u vrtić, prijeti im se da neće moći u školu, roditelje se zastrašuje i na vrata im se šalju djelatnici Centara za socijalnu skrb.

Gdje ima rizika, mora postojati izbor. Roditelji bi morali imati tu mogućnost da naprave informiranu procjenu rizika, te da prema tome odluče žele li ili ne cijepiti dijete. Obavezno cijepljenje djece s neizbježno nesigurnim cjepivima je barbarski, necivilizirani i okrutan postupak.

Pogledajte cijeli govor Robert F. Kennedy-a na CHDTV:
https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/college-covid-19-mandates-or-roundtable-discussions-or-scientific-ethical-and-legal-considerations-april26/college-covid-19-mandates-roundtable-discussions-scientific-ethical-legal-considerations/