Genetika i cijepljenje

Cjepiva temeljena na genima – Farmaceutski zločin stoljeća?

U ožujku 2023. godine organizacija „Liječnici i znanstvenici za zdravlje, slobodu i demokraciju“ (MWGFD) održala je konferenciju za medije na kojoj su se iznosili dokazi o golemoj šteti koju su takozvana cjepiva protiv covid 19 učinila stanovništvu.

Donosimo prilog KLA.TV koja je prenijela dijelove konferencije te izjave sudionika.

Spike protein je biološko oružje – izlaganje prof. dr. Ulrike Kämmerer (humani i stanični biolog i imunolog).

Profesorica ističe da je spike protein biološko oružje s golemim potencijalom štete, te da zapravo „cjepiva rade upravo ono što bi trebala raditi“. Već je u 2020. godini bilo poznato da spike protein oštećuje matične stanice koje stvaraju krv, i unatoč tom saznanju, korumpirane vlade i regulatorne agencije su pustile taj ubojiti pripravak na ljude.

Činjenice su na stolu ili pod mikroskopom – naslov je izlaganja sada na žalost pokojnog prof. dr. Arne Burkhardta.

Profesor je zajedno sa svojim suradnicima napravio autopsiju na 75 umrlih ljudi, te je ustanovio da se u 77% vjerojatno radi o smrti uzrokovanoj cijepljenjem.

Profesor kaže – svatko tko sada okreće glavu je krivac! Oni koji su počinili ove zločine protiv čovječnosti moraju za to odgovarati. Dobri profesor je očekivao da će pravosuđe reagirati, no, izgleda da se to neće dogoditi. Ne živimo više u pravnim državama, nacionalne vlade same ne poštuju zakone vlastite zemlje, a pokrivaju ih upravo korumpirani sudovi, uključujući i ustavne sudove koji ne čine baš ništa u očuvanju i provođenju Ustava.

Ponavljanje Contergan skandala?

Dr. dr. Christian Fiala iz Beča je objasnio potpuno novi mehanizam djelovanja mRNA „cjepiva“. Zdrave tjelesne stanice zbog spike proteina imunološki sustav prepoznaje kao strane, te ih uništava. S obzirom da se ovdje radi o namjernoj autoimunoj destrukciji, Fiala se s pravom pita ponavlja li se Contergan skandal? Sedativ Contergan koji se koristio u ranoj trudnoći, uzrokovao je teške malformacije novorođenčadi. Sada s ovim „cjepivom“ vidimo porast menstrualnih poremećaja te oštećenje plodnosti.

Korist nije nula, nego je negativna – uvjeren je prof. dr. Sucharit Bhakdi.

Prije tri godine je ovaj dobri čovjek predvidio u kakvu ćemo noćnu moru upasti i bio je u pravu. Dvije su opasnosti koje donosi ovaj mRNA pripravak, a obje su opasne po život. Prva opasnost dolazi u obliku lipidnih nanočestica pomoću kojih se mRNA supstanca prenosi. Ti lipidi su vrlo opasni i uzrokuju veliku štetu u organizmu. Prije 2020. godine pozitivno nabijeni lipidi se nisu ni smjeli koristiti.

Druga opasnost su strani geni koji u velikom broju ulaze u krvotok i mogu doprijeti do svih organa. Svaka stanica koja proizvodi strani protein postaje meta napada vlastitog imunološkog sustava.

Učinkovitost cijepljenja je minus 300%

Prof. dr. Werner Bergolz predstavlja brojke i podatke koji pokazuju suprotnu priču od lažnog službenog narativa. Službeni podaci američke vojske pokazuju da je na 2,5 milijuna mladih zdravih ljudi zabilježeno 4% više slučajeva miokarditisa te 3% više karcinoma.

Cleveland studija je dokazala da je učinkovitost „cjepiva“ zapravo negativna, jer podaci jasno pokazuju da što se više puta osoba cijepi, veća je mogućnost dobivanja covid-19 ili neke druge infekcije. Studija pokazuje da je učinkovitost minus 300%.

Nove kliničke slike u kontekstu „spike-cjepiva“

Specijalist virologije, biologije i epidemiologije prof. dr. Martin Haditsch bavi se pitanjem kako se oštećenja od cjepiva mogu učinkovito dijagnosticirati. Također kako razlikovati „long covid“ od oštećenja nastalih od cjepiva. Kako cjepiva napadaju sve organe, veliki je raspon bolesti i oštećenja koji se mogu pojaviti. Profesor navodi da je u periodu od 2016. do 2020. godine u Njemačkoj bilo 9 slučajeva iznenadnih smrti, dok je 2021. godine zabilježeno već 500 slučajeva.

WHO – sustavan i raširen napad na civilno stanovništvo, naslov je izlaganja Uwe Krantz-a, bivšeg predsjednika Ureda državne kriminalističke policije u Tiringiji, koji se danas aktivno bavi istraživanjem organiziranog kriminala u zdravstvu.

Krantz je govorio o globalističkim namjerama Svjetske zdravstvene organizacije koja želi ukinuti suverenitete nacionalnih država kroz novi ugovor o pandemiji te amandmanima na IHR. U slučaju pokušaja zataškavanja podataka od strane Pfizera i FDA, Krantz kaže da se radi o međunarodnoj korupciji i zloupotrebi ovlasti. Podsjećamo, Pfizer i FDA su tražili da se podaci o „cjepivima“ sakriju od javnosti na 75 godina.

Na kraju, citat od profesora Bhakdi-a: „Činjenice su tako jasne, da će pitanje u sljedećih nekoliko mjeseci biti ‘Jesi li sudjelovao?’“

Ova konferencija je održana u trećem mjesecu 2023. godine, i sada u osmom mjesecu, i dalje ne vidimo baš neki pomak po pitanju odgovornosti. Nitko ništa ne priznaje, višak smrtnosti je u svim procijepljenim zemljama, a globalisti upravo planiraju daljnju fazu covid histerije. Ovaj put nas napada „Eris“, cjepiva su spremna, a vidjet ćemo hoće li nam se vratiti omražene mjere na jesen, s čime nas trenutno plaše u režimskim medijima.
 

Priopćenje za medije:
https://www.mwgfd.org/2023/03/pressemitteilung/

Cijela konferencija:
https://rumble.com/v2djfco-mwgfd-pressekonferenz-vom-15.03.23-genbasierte-impfstoffe-das-pharmaverbrec.html

Objavljeno na:
https://www.kla.tv/26407