Covid prosvjed

Cjepivo protiv covida – Nitko se ne ispričava za izgubljene živote

Dr. McCullough tijekom svjedočenja pred državnim odborom u Arizoni predočava podatke o smrtnosti Amerikanaca koje je uzrokovalo takozvano cjepivo protiv covida.

Navodi tri različita izvora, koji daju slične brojke.

Rad Pantazatosa i Seligmanna, na temelju službenih podataka o administriranju cjepiva, procjenjuje da su cjepiva protiv covida uzrokovala 178.000 smrti tijekom 2021. godine.

Skidmore sa svojim timom, s Michigan sveučilišta, zaključuje da su cjepiva uzrokovala 278.000 smrti tijekom 2021. godine.

Američki CDC je u prosincu 2021. godine objavio da je 9000 Amerikanaca umrlo od posljedica cjepiva protiv covida. Ako tu brojku pomnožimo sa standardnim faktorom neprijavljivanja 30 (konzervativni faktor, u literaturi se navode i veće brojke), dobivamo 270.000 umrlih od cjepiva.

Josh Stirling, vrhunski financijski analitičar, procjenjuje da je cjepivo protiv covida prouzrokovalo 600.000 prekomjernih smrti u godini dana.

To su strašne brojke, ovo je više nego u građanskom ratu – naglašava dr. McCullough.
Ljudi su s jedne strane ucijenjeni s gubitkom posla i sredstava za život ako se ne cijepe, a s druge strane im prijeti gubitak života zbog mRNA pripravka.

Moderna američka tragedija i nitko se ne ispričava zbog toga – zaključuje dr. McCullough.

Mogli bismo dodati, nije samo američka tragedija, nego je svjetska. Pomor i višak smrtnosti se događa u većem dijelu svijeta tj. u svim procijepljenim zemljama. „Struka“ je zbunjena i nemaju pojma što se događa i zašto. Ako netko od te iznimno naivne struke nije u početku shvatio o čemu se radi, sada doista nitko od njih nema opravdanje za „zbunjenost“.

Tko je sada zbunjen, taj je korumpiran, nemoralan i u suštini suučesnik u najvećem medicinskom zločinu ikad počinjenom u povijesti čovječanstva.

#CHD