CLINTEL – nema hitne klimatske situacije!

500 znanstvenika tvrdi – nema hitne klimatske situacije!

Skupina od 500 znanstvenika okupljena pod organizacijom CLINTEL, poslala je preporučeno pismo glavnom tajniku UN-a 23.09.2019. u kojem su pojasnili zablude oko takozvanih klimatskih promjena.

Pismo je također poslano i na 500 medijskih adresa, no, interesantno, iako svi tvrde da prate temu klima, nitko to nije objavio.

U ovom videu, gospođa Michele Stirling iz Društva prijatelja znanosti čita pismo te pojašnjava navode iz pisma. Znanstvenici iz CLINTEL-a mole UN da slijedi klimatsku politiku koja se temelji na istinskoj znanosti i realnoj ekonomiji. Također su zamolili da se njihova deklaracija stavi na dnevni red skore UN sjednice (2020. godina), te pozivaju na konstruktivni sastanak sa znanstvenicima s obje strane. Uvijek je potrebno čuti obje strane! Snažno se protive štetnoj i nerealnoj politici nultog CO2 koja se treba provesti do 2050. godine.

Pravi, istinski znanstvenici znaju da je priča o CO2 suluda i potpuno znanstveno neutemeljena. No, modus operandi je isti kao i kod corona prijevare, u MSM-u se objavljuju samo i isključivo potkupljeni klimatski histeričari, ne čuje se druga strana niti glas razuma.

#StopKlimatskomAlarmizmu
#KlimatskePrijevare